• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul Aragon 2: ΕΔ2
Κανείς κάτω από το 1:50, έμεινε 1ος ο Rinaldi
Νέα 04/09/2020 - 17:48

Ο Michael Ruben Rinaldi συνεχίζει να είναι αυτός που κλέβει την παράσταση στην Aragon 2, με τον Ιταλό να παίρνει την 1η θέση τόσο στις ΕΔ1, όσο και στις ΕΔ2.

 

Ο Ιταλός έκανε 1:49,840 πάνω στην ιδιωτική του Ducati το πρωί και από τη στιγμή που κανείς δεν «έπεσε» κάτω από το 1:50 το μεσημέρι, παρέμεινε στην 1η θέση στα συνδυασμένα.

 

Πίσω του είναι ο πέντε φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής Jonathan Rea με την Kawasaki του, με τη μικρότερη δυνατή διαφορά: μόλις 1 χιλιοστό του δευτερολέπτου!

 

Κανείς από τους δυο δεν κατάφερε να βελτιώσει το χρόνο του στις ΕΔ2, με μόλις οχτώ από τους 21 οδηγούς να πετυχαίνουν κάτι τέτοιο.

 

Έτσι η 3η θέση στα συνδυασμένα παρέμεινε στα χέρια του Alex Lowes, ενώ καμία αλλαγή δεν είχαμε και στις δυο πιο πίσω θέσεις, με τον Sykes μπροστά από τον Razgatlioglu.

 

Από τους λίγους που βελτίωσαν το χρόνο τους το μεσημέρι ήταν ο Chaz Davies.

 

Ο Βρετανός κατέβασε για 42χιλ το χρόνο του, αλλά ήταν αρκετό για να κερδίσει μια θέση στα συνδυασμένα αποτελέσματα, ανεβαίνοντας από την έβδομη στην έκτη.

 

Από το 1:51,000 στο 1:50,736 «κατέβηκε» ο Alvaro Bautista, που πήρε την 7η θέση, ελπίζοντας ότι θα καταφέρει να πάρει ένα δεύτερο συνεχόμενο βάθρο στην πίστα.

 

Στη δεκάδα των πρώτων έμεινε ο Michael Van der Mark (χάρη στο χρόνο του από τις ΕΔ1) αλλά και οι Scott ReddingLeon Haslam.

Επόμενο άρθρο »

SBK-Motul Aragon 2: Superpole

« Προηγούμενο άρθρο

KTM: «Πονάει» που δεν μπορούμε…

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα