• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul Aragon 2: Superpole
Άλλο ένα ρεκόρ, άλλη μια pole για τον Rea!
Νέα 05/09/2020 - 13:30

Τα «δόντια» του έδειξε σήμερα στην Superpole των SBK-Motul στην πίστα της Aragon ο Jonathan Rea.

 

Ο Ιρλανδός πήρε την pole position, την τρίτη συνεχόμενή του φέτος, κατορθώνοντας μάλιστα να κατεβάσει κι άλλο το ρεκόρ πίστας που ανήκε στον ίδιο.

 

Το ρεκόρ το έκανε το περασμένο Σ/Κ, στην Aragon 1, αλλά σήμερα έκανε ακόμα καλύτερο χρόνο – στο 1:48,767 – όντας άνετα πιο γρήγορος απ’ όλους.

 

Ο Michael Ruben Rinaldi ήταν αυτός που είχε τον καλύτερο χρόνο και στις τρεις ελεύθερες δοκιμές, ωστόσο στην Superpole δεν κατάφερε να επισκιάσει τον Rea.

 

Ακόμα κι έτσι, ωστόσο, η δεύτερη θέση του Ιταλού είναι εξαιρετική και κάθε άλλο παρά απογοητευμένος δεν ήταν, μιας και αυτό είναι το καλύτερό του αποτέλεσμα σε Superpole!

 

Ο Ιταλός είναι σε καταπληκτική κατάσταση και πολύ κοντά στο να κατακτήσει το πρώτο του βάθρο στο Πρωτάθλημα, πάνω στην ιδιωτική του Ducati.

 

Με δέκα βαθμούς πίσω από τον Rea έφτασε στην Aragon και πάλι ο Scott Redding, ο οποίος πάντως πέτυχε το στόχο του και θα ξεκινήσει τον Αγώνα σε λίγο από την πρώτη σειρά.

 

Ο σπεσιαλίστας στον ένα γύρο, ο Tom Sykes, αυτή τη φορά δεν έκανε το λάθος στο γρήγορο γύρο του και είναι αυτός που ανοίγει τη δεύτερη σειρά πάνω στην BMW του.

 

Δίπλα του θα έχει το δίδυμο της Honda, με τον Alvaro Bautista μπροστά από τον Leon Haslam που είχαν πολύ καλή παρουσία.

 

Αντίθετα απογοητευμένοι θα πρέπει να είναι ο Toprak Razgatiloglu με την 7η θέση (αν και τα πήγε καλά αν σκεφτεί κανείς ότι ήταν εκτός δεκάδας στις ΕΔ2-3) και ο Chaz Davies με την 8η.

 

Αυτό το Σ/Κ ο Alex Lowes έχει κάποιο πρόβλημα με το στομάχι του και δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί όλο το διαθέσιμο χρόνο στα ελεύθερα δοκιμαστικά.

 

Πάντως κατάφερε να σώσει κάπως την κατάσταση και να πάρει την 9η θέση, την ώρα που ο Loris Baz (που ήταν 2ος στην Superpole πριν μια εβδομάδα) δεν κατάφερε κάτι καλύτερο από την 10η θέση.

Επόμενο άρθρο »

Ο Περιστεράς ξεκινά 22ος στην Ίμολα

« Προηγούμενο άρθρο

SBK-Motul Aragon 2: ΕΔ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα