• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul Aragon 2: Αγώνας 1
Απίστευτος ο Rinaldi, πήρε την παρθενική του νίκη!
Νέα 05/09/2020 - 17:02

Με μια τρομερή εμφάνιση, ο Michael Ruben Rinaldi όχι απλά πήρε το πρώτο του βάθρο στα SBK, αλλά ανέβηκε και στο ψηλότερο σκαλί του!

 

Ο Ιταλός κυριάρχησε απόλυτα στην Ισπανική πίστα, όντας ο ταχύτερος στα ελεύθερα δοκιμαστικά και ανεβαίνοντας στην 1η σειρά της εκκίνησης στην Superpole.

 

Από εκεί και πέρα, στον Αγώνα ήταν ασυγκράτητος και σαρωτικός, κατακτώντας μια εκπληκτική νίκη με διαφορά κοντά στα 6’’ από τον δεύτερο!

 

Στον 66ο του Αγώνα στα SBK ο Rinaldi ήταν χάρμα οφθαλμών και αφότου πήρε τα ηνία, δεν τα άφησε σε κανένα σημείο του Αγώνα.

 

Μάλιστα σε κάποιες στιγμές ήταν πιο γρήγορος έως και 7 δέκατα στο γύρο από τον Jonathan Rea, κατακτώντας την 1η του νίκη και την πρώτη της ομάδας του!

 

Απέναντι σε έναν τέτοιο Rinaldi ούτε ο Jonathan Rea δεν μπορούσε να κάνει πολλά και στο τέλος συμβιβάστηκε με τη δεύτερη θέση.

 

Μπορεί να έχασε τη νίκη, αλλά σε συνδυασμό με την πτώση σήμερα του Scott Redding, αύξησε τη μεταξύ τους διαφορά στη βαθμολογία στους 30 βαθμούς!

 

Από την άλλη ο Chaz Davies είχε και πάλι πολύ έδαφος να καλύψει μετά την μέτρια παρουσία του στις κατατακτήριες.

 

Ωστόσο πέρα από την πτώση του Redding, ο Davies ευνοήθηκε και από μια ακόμα πτώση, αυτή τη φορά του Bautista (4 γύρους πριν το τέλος).

 

Έτσι κατάφερε να πάρει μια πολύ καλή τρίτη θέση. Καλή ήταν η παρουσία και του Michael Van der Mark, ο οποίος από 12ος κατάφερε να τερματίσει τέταρτος.

 

Την πέμπτη θέση πήρε ο Toprak Razgatlioglu, ενώ ο άρρωστος Lowes κατάφερε να αντισταθεί στους Leon Haslam και Eugene Laverty για να πάρει αυτός την 6η θέση.

 

Τη δεκάδα έκλεισε ο Tom Sykes, ο οποίος τερμάτισε πίσω από τον Federico Caricasulo, την ώρα που ο Loris Baz είχε έναν απογοητευτικό Αγώνα στην 12η θέση.

Επόμενο άρθρο »

Εξαιρετικός ο Γιάννης Περιστεράς #41 στην Ίμολα

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Περιστεράς ξεκινά 22ος στην Ίμολα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα