• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rea: Σκληρές αλλά εντός ορίων μάχες!
Δυσκολεύτηκα πολύ να περάσω τον Rinaldi
Νέα 07/09/2020 - 10:09

Ο δεύτερος Γύρος στην Aragon και ειδικότερα ο χτεσινός Αγώνας, ήταν ένας από τους πιο θεαματικούς στα SBK-Motul, με μεγάλο νικητή τον Jonathan Rea.

 

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής, σε συνδυασμό με την 3η θέση του Scott Redding, έφυγε από την Ισπανία με ένα προβάδισμα 36β από τον αντίπαλό του στη βαθμολογία.

 

Για να πάρει τη νίκη ωστόσο, ο Rea χρειάστηκε να ιδρώσει πολύ και να δώσει σκληρές μάχες τόσο με τον Redding, όσο και με τον Rinaldi στο τέλος!

 

Μετά τον Αγώνα, έλεγε: «Ήταν ωραίες μάχες, σκληρές αλλά εντός ορίων. Το διασκεδάσαμε! Στο τέλος είδα ότι η ZX10RR ήταν καλύτερη σε κάποιους τομείς».

 

«Ειδικά στις εισόδους και στις εξόδους των στροφών. Δυσκολεύτηκα να βρω τρόπο να περάσω τον Michael, αλλά σιγά-σιγά το ελαστικό του φθειρόταν».

 

«Στο τέλος είχα πολύ καλή έξοδο στην 5η στροφή και μπήκα στην εσωτερική στην 6 για να συνεχίσω δυνατά στο δεύτερο κομμάτι ώστε να έχω έναν αέρα για τη μεγάλη ευθεία».

 

Μιλώντας για τον Michael Ruben Rinaldi, ο οποίος από την αρχή της σεζόν εντυπωσιάζει, αλλά στην Aragon 2 ξεπέρασε κάθε προσδοκία, είπε:

 

«Οδηγούσε πολύ ομαλά, δεν κάνει λάθη αλλά είναι αρκετά προβλέψιμος πάνω στη μοτοσυκλέτα του. Ήταν ωραία μάχη».

 

«Του είχα εμπιστοσύνη και όλα ήταν εντός ορίων σήμερα. Ο καθένας μας ήταν δυνατός σε διαφορετικά κομμάτια της πίστας».

Επόμενο άρθρο »

Redding: Χάνω πολύ αυτό το διάστημα…

« Προηγούμενο άρθρο

SBK-Motul Aragon 2: Αγώνας 2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα