• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Redding: Χάνω πολύ αυτό το διάστημα…
Η επιλογή του πίσω ελαστικού έκρινε τη μάχη
Νέα 07/09/2020 - 11:09

Η Κυριακή ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τον Scott Redding, ο οποίος το Σάββατο στην Aragon 2 είχε μια πτώση και επέτρεψε στον Rea να αυξήσει τη μεταξύ τους διαφορά.

 

Την τελευταία ημέρα στην Aragon, ο Redding κατάφερε να πάρει τη νίκη στον Superpole Race και να είναι αυτός που ξεκίνησε από την pole position τον 2ο Αγώνα.

 

Παρ’ όλα αυτά δεν κατάφερε να το εκμεταλλευτεί και τερμάτισε στην 3η θέση, με αποτέλεσμα η διαφορά του από τον Rea να αυξηθεί στους 36 βαθμούς.

 

«Για να είμαι ειλικρινής ήταν ένα δύσκολο Σ/Κ για εμάς. Δυσκολευτήκαμε εδώ στην Aragon. Κρίμα που είχαμε δυο Γύρους στην ίδια πίστα, επειδή είναι δύσκολο αν δεν έχεις βρει ένα καλό set-up με τη μοτοσυκλέτα».

 

«Αυτή τη φορά δοκίμασα και πάλι κάτι το διαφορετικό, αλλά το ελαστικό μου δεν άντεξε μέχρι το τέλος του Αγώνα. Δεν άντεξε με έναν πιο υψηλόσωμο αναβάτη κι αυτό είναι άδικο».

 

O Scott Redding είχε επιλέξει το έξτρα μαλακό πίσω ελαστικό για τον Αγώνα, ενώ ο αντίπαλός του, ο Jonathan Rea, είχε βάλει το μαλακό.

 

«Εγώ χρειαζόμουν το έξτρα μαλακό, όπως και ο Rinaldi, για να δουλέψει καλά η μοτοσυκλέτα. Γι’ αυτό και κέρδισα τον Superpole Race. Το δοκίμασα και μετά, αλλά δεν πέτυχε».

 

«Το ότι πήραμε το βάθρο πάντα είναι καλό, ωστόσο χάνουμε πολύ αυτό το διάστημα. Πραγματικά κάτι πρέπει να βρούμε… Πρέπει να κερδίσω αρκετούς από τους εναπομείναντες Αγώνες».

Επόμενο άρθρο »

Rossi και Dovi συγχαίρουν τον Rinaldi!

« Προηγούμενο άρθρο

Rea: Σκληρές αλλά εντός ορίων μάχες!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα