• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Το Supermoto επιστρέφει με το HSBK 2020
Νέα 07/09/2020 - 21:53

Ο άκρως θεαματικός θεσμός του Supermoto είναι εδώ! Στο πλαίσιο του ανανεωμένου Πρωταθλήματος Ταχύτητας Μοτοσυκλέτας, HSBK 2020, την προσεχή Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί στο αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων και ο 1ος γύρος του Πανελλήνιου Κυπέλλου Supermoto 2020.

 

Σε μια αγωνιστική χρονιά με ιδιαίτερα μεγάλες δυσκολίες, εν μέσω των έκτακτων συνθηκών αντιμετώπισης της πανδημίας του Covid-19, οι καλές ιδέες μόνο θετικά μπορούν να δράσουν για την ανάπτυξη των αγώνων μοτοσυκλέτας. Και η σύμπραξη του θεαματικότατου Supermoto με το HSBK ήταν μια καλή ιδέα!

 

Συγκεκριμένα, το Κύπελλο Supermoto αποτελείται από τρεις κατηγορίες: τη Racing, τη Normal, και την κατηγορία Νέων αναβατών. Το Σάββατο 12/9 θα διεξαχθούν οι χρονομετρημένες δοκιμές των αγωνιζόμενων του Κυπέλλου, και την Κυριακή 13/9 ο αγώνας. Θυμίζουμε ότι κάθε ημέρα του Σαββατοκύριακου θα γίνει αντίστοιχα ο 1ος και 2ος γύρος του HSBK 2020.

 

Τα μέτρα της κυβέρνησης και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για τον περιορισμό της διασποράς του Covid-19 δεν επιτρέπουν στους φίλους του Supermoto να απολαύσουν το μοναδικό του θέαμα από κοντά. Παρόλα αυτά, εκτεταμένα στιγμιότυπα του Supermoto, όπως και των δύο πρώτων συναντήσεων του HSBK, θα προβληθούν μία εβδομάδα αργότερα από την ΕΡΤ, και την εκπομπή «AutoMotoΕΡΤ».

Επόμενο άρθρο »

2021: Ο Miller μόνος σίγουρος στην Ducati!

« Προηγούμενο άρθρο

Φέρνει έξτρα μπροστινό ελαστικό στο Misano η Michelin

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα