• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Πέρυσι ήμασταν δυνατοί εδώ!
Νέα 09/09/2020 - 17:09

Ο Valentino Rossi έφτασε στο Misano θέλοντας να χτίσει πάνω στην επιτυχημένη περσινή του εμφάνιση στην πίστα.

 

Βασικά όλες οι Yamaha ήταν στις μπροστά θέσεις και ο μόνος που τις κέρδισε ήταν ο Marc Marquez με την Honda του, ο οποίος θα είναι απών φέτος λόγω τραυματισμού.

 

Ο εντός έδρας Αγώνας του Vale θα του δώσει μια ακόμα ευκαιρία να κυνηγήσει και να κατακτήσει το 200ό του βάθρο στη μεγάλη κατηγορία!

 

Παράλληλα, μια καλή εμφάνιση θα του δώσει και την ευκαιρία να μειώσει τη διαφορά του από την κορυφή και τον Fabio Quartararo, που τώρα είναι στους 25β.

 

«Το να αγωνίζομαι σε αυτή την πίστα είναι πάντα κάτι το πολύ ιδιαίτερο για μένα», σχολίαζε ο Rossi που έχει την 7η θέση στο βαθμολογικό πίνακα.

 

«Το σπίτι μου είναι πολύ κοντά, μόλις στα 10 χιλιόμετρα και είναι πολύ εύκολο για μένα να έρχομαι εδώ, ενώ είναι και το πιο άνετο GP σίγουρα».

 

«Πέρυσι ήμασταν δυνατοί εδώ και πάνω σ’ αυτό θέλουμε να χτίσουμε για τα επόμενο δυο Σ/Κ εδώ. Χάσαμε για λίγο το βάθρο και φέτος θέλουμε να παλέψουμε για θέσεις που μετράνε».

 

Ακόμα δεν υπάρχει καμμία ενημέρωση για το μέλλον του Valentino Rossi στο MotoGP, με αποτέλεσμα να κυκλοφορούν ήδη φήμες ότι μπορεί να έχει δεύτερες σκέψεις!

Επόμενο άρθρο »

O Lorenzo τέλος για την Ducati!

« Προηγούμενο άρθρο

Φήμες θέλουν τον Rossi να σκέφτεται την απόσυρση!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα