• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Lorenzo τέλος για την Ducati!
Ελάχιστες οι πιθανότητες επιστροφής
Νέα 09/09/2020 - 20:52

Στην Ιταλία που βρίσκεται ο Δημήτρης Διατσίδης για τη μετάδοση των GP από την πίστα του Μιζάνου, σημερινές πληροφορίες θέλουν την Ducati να έχει σταματήσει τις συζητήσεις και να μην έχει στο σκεπτικό της την επιστροφή του Χόρχε Λορένθο, στην εργοστασιακή ομάδα, στη θέση του Αντρέα Νοτβιτσίοζο. Οι κόκκινοι προσανατολίζονται στη λύση είτε του Πέκο Μπανιάια, είτε του πιο έμπειρου Ζοάν Ζαρκό για αυτήν τη θέση, για την οποία θα πάρουν την τελική τους απόφαση σε τρεις εβδομάδες, όταν θα τελειώσουν τα δύο GP του Μιζάνου και αυτό της Βαρκελώνης. 

Ο Χόρχε σε αναρτήσεις του στο Ίνσταγκραμ δεν φαίνεται ευχαριστημένος και θα προσπαθήσει να σκεφτεί τον εαυτό του χωρίς την αγωνία του αγωνιζόμενου. “Έφυγε πάνω από την Ducati το φάντασμα του Λορένθο”, είπε χαρακτηριστικά ο Περνάτ!

Οι Ιταλοί από τη μεριά τους θέλουν να δώσουν την ευκαιρία στον νεαρό Ιταλό που επιστρέφει μετά τον τραυματισμό του στην αγωνιστική δράση, να δέιξει ότι η απόδοσή του στην Χερέθ δεν ήταν ένα πυροτέχνημα και στον Γάλλο να αποδείξει ότι προσαρμόζεται γρήγορα και έχει ακόμη την ταχύτητα που θέλει η εργοστασιακή ομάδα. Και οι δύο πάντως θα κρατήσουν τις θέσεις τους στην Ιταλική εταιρία. Ο νεοφερμένος του χρόνου θα είναι ο Χόρχε Μάρτιν από την ομάδα της ΚΤΜ στην Moto2 και με δεδομένο τον Τζακ Μίλερ στην εργοστασιακή, η μόνη θέση που απομένει, φαίνεται ότι θα καλυφθεί από τον Ενέα Μπαστιανίνι, ο μάνατζερ του οποίου, ο Κάρλο Περνάτ, είπε σήμερα ότι είναι 90% σίγουρος ότι θα υπογράψει με το εργοστάσιο του Μπόργκο Πανιγκάλε. 

Η θέση του Τίτο Ραμπάτ που έχει συμβόλαιο ακόμη ένα χρόνο, υπάρχει μια πιθανότητα να αποχωρήσει με τη δική του θέληση και να αναλάβει άλλο ρόλο στην ομάδα, οπότε μπορεί να υπάρξει μια ακόμη θέση, για την οποία υποψήφιος είναι ο Λούκα Μαρίνι, ο ετεροθαλής αδελφός του Ρόσσι. 

Οι φήμες που ακούστηκαν ότι ίσως ο Βαλεντίνο δεν συνεχίσει του χρόνου, μάλλον είναι μόνο φήμες και αναμένεται αύριο να δώσει μια απάντηση σε αυτό ο Ρόσσι, ή να αφήσει να εννοηθεί ότι το μόνο που απομένει είναι οι λεπτομέρειες του συμβολαίου του με την Πετρόνας. 

Για τον Ντόβι αυτό που λέγεται είναι ότι η Απρίλια τον θέλει στην περίπτωση που τιμωρηθεί τελικά ο Ιαννόνε, κάποιοι μιλούν για επιστροφή στην Χόντα ως δοκιμαστής για το 2021 και ακόμη θεωρούν ότι η πόρτα της ΚΤΜ δεν είναι εντελώς κλειστή. 

 

 

Επόμενο άρθρο »

Dovi: Πολλές οι προσδοκίες!

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Πέρυσι ήμασταν δυνατοί εδώ!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα