• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Vinales: Να εκμεταλλευτούμε Misano-Montmelo
Νέα 10/09/2020 - 11:41

Μετά το δυναμικό του ξεκίνημα και τους 40 βαθμούς που πήρε στην Jerez, η συνέχεια για τον Maverick Vinales δεν ήταν ανάλογη.

 

Ο Ισπανός της Yamaha – που είχε και το πρόβλημα με τα φρένα στην Αυστρία – δεν κατάφερε να πάρει περισσότερους από 8β στα επόμενα τρία Grand Prix.

 

Επομένως έπεσε από τη 2η στην 5η θέση της βαθμολογίας, έχοντας διαφορά 22 βαθμών από τον μελλοντικό του ομόσταυλο, τον Fabio Quartararo.

 

Τώρα, το επόμενο διάστημα των τριών συνεχόμενων Αγώνων σε Misano και Βαρκελώνη, είναι πάρα πολύ σημαντικό για τον Ισπανό.

 

«Χρησιμοποίησα το διάλειμμα για να προετοιμαστώ γι’ αυτό το διάστημα. Είμαι καλά και αυτό το Σ/Κ θα πιέσω όσο πιο πολύ μπορώ», έλεγε ο Vinales.

 

«Αυτό που θέλουμε είναι να βελτιώσουμε τη θέση μας στο Πρωτάθλημα και γι’ αυτό πρέπει να πάρουμε βάθρα», πρόσθεσε ο Ισπανός, που πέρυσι ήταν 3ος στο Misano, πίσω από τους Marc Marquez και Fabio Quartararo.

 

«Είμαι αισιόδοξος γι’ αυτούς τους τρεις Αγώνες. Ξέρουμε ότι μπορούμε να είμαστε δυνατοί τόσο εδώ, στο Misano, όσο και στη Βαρκελώνη και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε».

 

«Άλλωστε οι επόμενοι δυο Αγώνες εδώ είναι σαν εντός έδρας Grand Prix για την ομάδα και θέλω να πάρω το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

 

Σε ό,τι αφορά στα φρένα, η πίστα του Misano χαρακτηρίζεται από την Brembo ως «μεσαίας δυσκολίας» και όχι «πολύ υψηλής» όπως η Αυστρία.

Επόμενο άρθρο »

Mir: Ανυπομονώ να δω τι μπορώ να κάνω!

« Προηγούμενο άρθρο

Καλή παρουσία του Γιάννη Περιστερά #41 στην Ίμολα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα