• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αξέχαστη θα μείνει στον Mir!
Η προσπέραση που έκανε στον Rossi
Νέα 14/09/2020 - 11:49

Ο Joan Mir λέει ότι δεν θα ξεχάσει εύκολα την προσπέραση που έκανε στον Valentino Rossi, λίγο πριν πέσει η καρώ σημαία στο χτεσινό Αγώνα.

 

Φρέσκος από το βάθρο του στην Αυστρία, ο Ισπανός έδειξε πολύ δυνατό ρυθμό και στο Misano χτες, στερώντας από τον Vale την ευκαιρία να πανηγυρίσει το 200ό του βάθρο στην κατηγορία.

 

Στις δηλώσεις του ο Mir είπε ότι λυπάται που πήρε το βάθρο από τον Rossi, ωστόσο ήταν υπερήφανος για την επιστροφή του στις μπροστά θέσεις μετά από μια δύσκολη αρχή.

 

«Κάναμε πολύ καλή δουλειά και δώσαμε το 100%. Στην αρχή δεν είχα καλή πρόσφυση και δεν μπορούσα να μείνω κοντά στους πρώτους».

 

«Μετά που το ελαστικό είχε λίγη φθορά, κατάφερα να είμαι σταθερός στις ανοιχτές στροφές και οι χρόνοι έρχονταν εύκολα».

 

«Άρχιζα να καλύπτω τη διαφορά από τους οδηγούς που πάλευαν για το βάθρο και σκεφτόμουν ότι με το ρυθμό που είχα μπορούσα να ανέβω στο βάθρο».

 

«Τον τελευταίο γύρο με τον Valentino δεν θα τον ξεχάσω ποτέ! Λυπάμαι γι’ αυτόν, αλλά σήμερα ήταν η μέρα μου!».

 

Για 4η φορά φέτος ο Joan Mir παίρνει θέση μέσα στην πρώτη πεντάδα και με το χτεσινό βάθρο κατάφερε να ανέβει στην 4η θέση της βαθμολογίας!

 

«Αυτό είναι καλό και είμαι πολύ κοντά στον πρώτο! Όταν βλέπεις όμως πιο πίσω πολλούς και καλούς οδηγούς με λίγους βαθμούς, ξέρεις ότι όλα μπορούν να συμβούν».

 

«Όλοι είναι δυνατοί και είναι σημαντικό να παλεύεις για το βάθρο και αν το κάνουμε συνέχεια τα πάντα μπορούν να συμβούν».

 

«Όλοι θέλουν να κερδίσουν αλλά δεν υπάρχει ξεκάθαρος νικητής… πολλές μοτοσυκλέτες είναι ανταγωνιστικές και πολλοί είναι γρήγοροι».

 

Με τη σταθερότητα και τα αποτελέσματα που έχει πάρει φέτος, ο Joan Mir προσθέτει και το δικό του όνομα στους διεκδικητές του Τίτλου, έχοντας διαφορά 16β από τον Andrea Dovizioso.

Επόμενο άρθρο »

«Η εμπειρία δεν αγοράζεται…»

« Προηγούμενο άρθρο

Dovi: Για όλα φταίει το νέο ελαστικό!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα