• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Τι ήταν αυτό που έκανε τη διαφορά για τον Rossi;
«Από τη μια είμαι χαρούμενος, από την άλλη… κρίμα!»
Νέα 14/09/2020 - 15:22

Λίγες στροφές μακριά από το να γράψει ιστορία! Λίγες στροφές μακριά από το να πάρει το 200ό του βάθρο στη μεγάλη κατηγορία!

 

Ο Valentino Rossi δεν τα κατάφερε στο Misano 1, θα έχει όμως μια ακόμα ευκαιρία αυτή την εβδομάδα, στο 2ο Αγώνα που θα γίνει εκεί.

 

«Από τη μια είμαι πολύ χαρούμενος, από την άλλη είναι κρίμα για το βάθρο», είπε ο Vale που έχασε την ευκαιρία να ανέβει στο βάθρο με τους μαθητές του.

 

Αν τα κατάφερνε, θα ήταν η πρώτη φορά που τρεις οδηγοί της Ακαδημίας του θα πανηγύριζαν στο βάθρο των νικητών ενός GP της μεγάλης κατηγορίας.

 

«Είμαστε υπερήφανοι για τους οδηγούς μας. Αλλά και για τους Luca και Bezzecchi! Ο Αγώνας της Moto2 ήταν αξέχαστος για εμάς».

 

Στη συνέχεια μίλησε για τον Αγώνα.

 

«Έκανα ένα μικρό λάθος και ο Mir εκείνη τη στιγμή ήταν πολύ δυνατός και κατάφερε να με προσπεράσει. Πολύ κρίμα γιατί έμεναν 2χλμ για το τέλος».

 

«Όμως δεν παύει να είναι ένα καλό Σ/Κ. Οδήγησα καλά ήμουν πάντα δυνατός. Είχα λίγα προβλήματα με τα ελαστικά μπροστά και πίσω και γι’ αυτό ο Franco μου ξέφυγε».

 

«Μπορούμε να βελτιώσουμε 3-4 πραγματάκια για το επόμενο Σ/Κ. Επίσης ήταν πολύ ωραίο που για πρώτη φορά είχαμε και φιλάθλους».

 

Τέλος, είπε και για την απόφαση της τελευταίας στιγμής να μην βάλει το σκληρό πίσω ελαστικό στην Μ1 του, κάτι που έκανε για παράδειγμα ο Maverick Vinales (ο μόνος στον Αγώνα).

 

«Ήθελα κι εγώ να βάλω το σκληρό πίσω. Δούλευε καλά και το μεσαίο ήταν ρίσκο, αλλά δέκα λεπτά πριν μιλήσω με την ομάδα άλλαξα στο μεσαίο. Αυτό έκανε τη διαφορά σήμερα».

 

Όσο για τον (έναν ακόμα) άσχημο Αγώνα του Vinales;

 

«Πολλά εξαρτώνται από το DNA του κάθε οδηγού. Ο Maverick είναι φοβερός στον ένα γύρο, εγώ όμως είμαι συνήθως δυνατός την Κυριακή. Κι αυτό είναι καλό για μένα».

Επόμενο άρθρο »

Ο Γιάννης Περιστεράς #41 στο HSBK2020

« Προηγούμενο άρθρο

HSBK & Supermoto Cup 2020: Διπλό θέαμα στα Μέγαρα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα