• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
«Τα εύσημα στον Rossi!»
Bagnaia και Morbido μιλούν για τον μέντορά τους
Νέα 15/09/2020 - 10:15

Σε μια ημέρα ορόσημο για τους αναβάτες της Ακαδημίας VR46, οι Pecco Bagnaia και Franco Morbidelli μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για τον Valentino Rossi.

 

Οι δυο τους απένειμαν τα εύσημα στον Vale για τη βοήθεια που τους έχει προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια, αναγνωρίζοντας ότι η συμβολή του ήταν μεγάλη στη δική τους επιτυχία.

 

Ο μεν Morbido πήρε την παρθενική του νίκη στη μεγάλη κατηγορία, ενώ ο Bagnaia ανέβηκε για πρώτη φορά στο βάθρο των νικητών!

 

Τα πράγματα θα ήταν ιδανικά για τους οδηγούς της Ακαδημίας, αν στο τέλος του Αγώνα ο Valentino κατάφερνε να υπερασπιστεί την 3η θέση που είχε από τον Joan Mir.

 

Μιλώντας πρώτος, ο Franky υπογράμμισε:

 

«Το κλειδί της επιτυχίας των Ιταλών είναι το γεγονός ότι ο μεγαλύτερος αναβάτης στην ιστορία του αθλήματος, έφτιαξε αυτό το περιβάλλον για να βοηθήσει τους νεαρούς να εξελιχθούν».

 

«Αυτός είναι ο λόγος που βλέπουμε νεαρούς σε ηλικία και δυνατούς οδηγούς στις κατηγορίες. Σχεδόν όλοι προέρχονται από την Ακαδημία. Φυσικά υπάρχουν και άλλοι, αλλά για την ώρα αυτοί της Ακαδημίας είναι κορυφαίοι».

 

«Ο Valentino είναι Πρωταθλητής κι έχει τις εγκαταστάσεις για να προπονηθεί, να δουλέψει ώστε να είναι καλός οδηγός και αθλητής».

 

«Έδωσε όμως την τεχνογνωσία του και τις εγκαταστάσεις του σε όλους εμάς και πράγματι αυτή είναι μια ευγενική χειρονομία».

 

«Είναι φίλος μας, ή ο μεγάλος θείος μας – όπως μου αρέσει να τον λέω – γιατί θέλω να του δείξω το μεγάλο σεβασμό που τρέφω στο πρόσωπό του. Μεγαλύτερο απ’ ότι τρέφω για άλλους».

 

Από την πλευρά του, ο Pecco Bagnaia σχολίασε:

 

«Ό,τι κι αν τον ρωτήσεις, ο Vale έχει μια απάντηση και αυτό είναι εντυπωσιακό. Πρέπει να πω ότι αυτό με βοήθησε πολύ το 2018 όταν πάλευα για τον Τίτλο στην Moto2».

 

«Ο Vale έχει καταφέρει να δημιουργήσει κάτι τεράστιο και όλοι μας τρέφουμε μεγάλο σεβασμό στο πρόσωπό του».

 

«Μας χρησιμοποίησε για να είναι γρήγορος εδώ και στην Jerez, οπότε όλοι μας βοηθάμε ο ένας τον άλλον. Ωστόσο εμείς είμαστε που πάντα ρωτάμε τον Vale τι πρέπει να γίνει για να πάμε πιο γρήγορα».

Επόμενο άρθρο »

Ανοίγει ο δρόμος για την VR46 στη μεγάλη κατηγορία!

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Γιάννης Περιστεράς #41 στο HSBK2020

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα