• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Έφυγε ο Γιώργος Παπαμιχάλης
Νέα 15/09/2020 - 12:20

Ο αγαπητός φίλος μας και συνεργάτης, ο Γιώργος Παπαμιχάλης, απρόσμενα έχασε τη μάχη που έδωσε τις τελευταίες ημέρες με ένα πρόβλημα υγείας, που αρχικά φάνηκε ότι θα ξεπεράσει.

Τι να πούμε για τον πολίστα που αγάπησε το καρτ και το έκανε την κύρια δουλειά του, με την αντιπροσώπευση στη χώρα μας των Maranello και των κινητήρων ΤΜ, μεταξύ άλλων. Γνωριστήκαμε εκείνα τα χρόνια και φθάσαμε μαζί να τρέχουμε στον Παγκόσμιο Τελικό της Rotax στην Πορτογαλία το 2006 και μετά να μπαίνουμε στα 6τάχυτα για αρκετά χρόνια. Το επόμενό του βήμα ήταν η Fortune Motorsport και η Formula Gloria ήρθε στην Ελλάδα, αφού εντωμεταξύ κάναμε δύο χρόνια, από το 2008, Αγώνες στην Ιταλία και αργότερα και στις Σέρρες.

Ο Γιώργος είχε πάντα το όραμα του motorsport που θα μεγάλωνε και στην Ελλάδα και πρωτοστάτησε σε πολλές κινήσεις, όπως τα Kart 4 All, αλλά και πολλά άλλα πρότζεκτ που έτρεχε τον τελευταίο καιρό, ακόμη και την κατασκευή πίστας διεθνών προδιαγραφών. 

Στην παρουσίαση των Κ4Α
Στην παρουσίαση των Κ4Α

Οργανωτικός, προσιτός και ιδιαίτερα ευχάριστος θα μας λείψει πολύ.

Καλό ταξίδι φίλε Γιώργο.

ΔΔ

 

Βιογραφικό: Ο Γιώργος Παπαμιχάλης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 31/1/1976, σπούδασε Βusiness Administration στο Coventry -Mediterranean University και έχει παρακολουθήσει σεμινάρια Διασφάλισης Ποιότητας. Tην περίοδο 1999 - 2001 εργάστηκε ως Sales Manager και Υπεύθυνος Διασφάλισης Ποιότητας στην Διαφημιστική - Κατασκευαστική & Eμπορική Εταιρία FOTEP - I. Korres S.A. και έχει ολοκληρώσει projects διαφημιστικών κατασκευών για τους: Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών - Ελευθέριος Βενιζέλος, ΝΙSSAN,PEUGEOTRENAULTDAEWOOPORSCHEKAWASAKIEΘΝIKH TΡΑΠΕΖΑALPHA BANK,ΕΓΝΑΤΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ και άλλες μεγάλες εταιρίες.

Από την ηλικία των 10, ασχολήθηκε με την κολύμβηση σε αγωνιστικό επίπεδο ενώ, έπαιξε επαγγελματικά Water Polo στις ομάδες της Γλυφάδας, του Παναθηναϊκού και του Καλαμακίου μέχρι το 1999. Ασχολήθηκε με το windsurfing από το 1989 σε υψηλό επίπεδο και στην αναζήτηση του για άλλα δυναμικά και "extreme" χόμπυ το 1995 απέκτησε το πρώτο του αγωνιστικό καρτ. Η αγάπη του για το καρτ τον ώθησε να ασχοληθεί επαγγελματικά και να ιδρύσει την εταιρεία ΑceKart το 2000 με αντικείμενο εργασιών τις εισαγωγές και πωλήσεις καρτ, την φύλαξη, το service, την πώληση ανταλλακτικών, ρουχισμού και αξεσουάρ, την τεχνική υποστήριξη οδηγών σε εθνικούς και διεθνείς αγώνες και την διοργάνωση αγώνων, προπονήσεων και εκδηλώσεων για αγωνιζόμενους και χομπίστες. Η ΑceKart κατάφερε πολύ σύντομα να εδραιωθεί αγωνιστικά και εμπορικά στην κορυφή του καρτ στον Ελλαδικό χώρο, κατέχοντας την εμπορική αποκλειστικότητα κορυφαίων εταιριών. Μέσα σε αυτά τα χρόνια έχει κατακτήσει αρκετά κύπελλα και Πρωταθλήματα σε όλες τις ηλικίες και κατηγορίες και έχει παρευρεθεί με οδηγούς της σε διεθνείς αγώνες και Παγκόσμια Κύπελλα.

Συνέντευξη στην Cosmote TV
Συνέντευξη στην Cosmote TV
Στην Πορτογαλία το 2006
Στην Πορτογαλία το 2006

“Η Fortune Motorsport, συνέχεια αυτής της μεγάλης πορείας, είναι πρωτοπόρος στον ελλαδικό χώρο στον τομέα των τεχνικών υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, παρακολουθώντας και συμβαδίζοντας πάντα με τις διεθνείς τεχνολογικές εξελίξεις με σκοπό να προσφέρει στον αγωνιζόμενο αθλητή προϊόντα υψηλότατης ποιότητας καικατασκευής και άρτιες τεχνικές υπηρεσίες. Το προσωπικό μας είναι στη διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία."

Γ. Παπαμιχάλης.

 

Στην Πορτογαλία το 2006
Στην Πορτογαλία το 2006

Επόμενο άρθρο »

Ξεσπάθωσε ο Maverick Vinales!

« Προηγούμενο άρθρο

Ανοίγει ο δρόμος για την VR46 στη μεγάλη κατηγορία!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα