• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Επιτέλους λύσεις για τον Dovi!
Θα δούμε έναν «διαφορετικό» Dovi στο Misano 2
Νέα 16/09/2020 - 12:34

Την κατάλληλη στιγμή φαίνεται ότι ήρθαν οι λύσεις για τον Andrea Dovizioso, αναφορικά με το νέο πίσω ελαστικό της Michelin.

 

Ο Ιταλός, που προηγείται στη βαθμολογία, δήλωνε χτες μετά το τέλος του τεστ στο Misano πάρα πολύ ικανοποιημένος με την πρόοδο που έχει γίνει.

 

Έχοντας κάποια νέα εξαρτήματα στη διάθεσή του και αλλάζοντας σε καίρια σημεία το set-up της μοτοσυκλέτας του, ο Dovizioso πήρε την 4η θέση στο τεστ.

 

«Η αίσθησή μου βελτιώθηκε πάρα πολύ κι ελπίζω ότι θα δούμε έναν διαφορετικό Dovizioso αυτό το Σ/Κ», έλεγε ο οδηγός της Ducati.

 

«Ήταν καλό που επιστρέψαμε στην πίστα για να δούμε όλες τις τελευταίες λεπτομέρειες. Είχαμε και νέα πράγματα στη μοτοσυκλέτα και όλα δούλεψαν καλά».

 

«Κατάφερα να οδηγήσω διαφορετικά απ’ ότι προηγουμένως και αυτό είναι κάτι που απαιτεί το νέο ελαστικό της Michelin. Ο τρόπος που οδηγούσα τα τρία τελευταία χρόνια δεν ήταν αρκετός».

 

«Είμαι χαρούμενος γιατί οδηγούσα διαφορετικά στα φρένα και στις εισόδους των στροφών, με αποτέλεσμα να κάνω καλούς χρόνους».

 

«Το απόγευμα δεν οδήγησα επειδή είχαμε ολοκληρώσει τη δουλειά μας και δεν υπήρχε λόγος να κάνουμε περισσότερους γύρους στην πίστα».

 

Τον ρώτησαν για τα νέα εξαρτήματα στην Desmosedici, ωστόσο ο Dovi δεν ήθελε να αποκαλύψει ποια ήταν αυτά.

 

Ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του κάπως συγκρατημένος, διότι φέτος έχει αποδειχτεί ότι τα πάντα αλλάζουν από πίστα σε πίστα.

 

Έτσι θέλει να δοκιμάσει αυτά που βρήκε στο χτεσινό τεστ και σε μια άλλη πίστα, διαφορετική, για να είναι περισσότερο βέβαιος ότι είναι στο σωστό δρόμο.

 

«Για το τι νέο δοκιμάσαμε δεν με αφήνουν να σας πω», έλεγε χαμογελώντας ο Ιταλός. «Νομίζω όμως ότι θα είμαστε δυνατότεροι αυτό το Σ/Κ».

 

«Πρέπει να δούμε όμως αν αυτά που βρήκαμε μπορούν να εφαρμοστούν και στην Βαρκελώνη, σε διαφορετική πίστα με λιγότερη πρόσφυση».

 

Τέλος, για το νέο σύστημα ενδοεπικοινωνίας που δοκίμασε χτες, είπε:

 

«Ήταν καλό, με καθαρό ήχο, αλλά θέλει δουλειά γιατί ήταν σαν να μην έχω ωτασπίδες και ο ήχος ήταν πολύ δυνατός».

Επόμενο άρθρο »

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΘΕΑΜΑ ΣΤΟ SUPERMOTO CUP

« Προηγούμενο άρθρο

Ταχύτερος με τα νέα εξαρτήματα ο Vinales

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα