• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
MotoGP Misano 2: ΕΔ1
Ο Quartararo ταχύτερος με την Petronas να κάνει το 1-2
Νέα 18/09/2020 - 13:13

Ο Fabio Quartararo φτάνει αυτό το Σ/Κ στο Misano με αρκετή πίεση στους ώμους του, μετά την άσχημη εμφάνισή του στον προηγούμενο Αγώνα.

 

Σήμερα το πρωί όμως κατάφερε να είναι ο πιο γρήγορος αναβάτης της κατηγορίας, γράφοντας το 1:31,721 που ήταν τρία δέκατα πάνω από το ρεκόρ πίστας του Maverick Vinales.

 

Ο νικητής του Misano 1, ο Franco Morbidelli, πήρε τη δεύτερη θέση πίσω από τον ομόσταυλό του, εντυπωσιάζοντας καθώς έβγαλε τον καλό του χρόνο με σκληρό ελαστικό πίσω!

 

Έτσι άφησε στην τρίτη θέση τον Pol Espargaro που κάνει δυναμικό ξεκίνημα αυτό το Σ/Κ, μετά την απογοητευτική 10η θέση στον προηγούμενο Αγώνα.

 

Δυνατός ήταν και ο Joan Mir, ο οποίος αν καταφέρει να διατηρηθεί σε υψηλά επίπεδα και στον ένα γύρο, θα έχει ελπίδες να γίνει αυτός ο 6ος διαφορετικός νικητής στους 7 πρώτους Αγώνες!!

 

Πιο πίσω ακολουθεί ο νικητής του δεύτερου Αγώνα της Αυστρίας, ο Miguel Oliveira, ενώ ο 6ος πιο γρήγορος οδηγός στην πίστα ήταν ο Taka Nakagami με την Honda του.

 

Η καλύτερη Ducati ήταν αυτή του Andrea Dovizioso στην 7η θέση, με τον Zarco πιο πίσω και τους Aleix Espargaro και Pecco Bagnaia να κλείνουν τη δεκάδα των πρώτων.

Επόμενο άρθρο »

Moto2 Misano 2: ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

Moto3 Misano 2: ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα