• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Δυνατότεροι οι αντίπαλοί μας!
Πρέπει να βελτιωθούμε κι άλλο
Νέα 18/09/2020 - 23:18

Ο Valentino Rossi έφυγε από την πίστα του Misano σήμερα με την 15η θέση στα συνδυασμένα αποτελέσματα, αλλά με διαφορά μόλις 6 δέκατα από τον πρώτο.

 

Ο ίδιος προειδοποίησε στις δηλώσεις του μετά ότι οι αντίπαλοι της Yamaha – που είχαν κυριαρχήσει στον ένα γύρο πριν μια εβδομάδα – είναι δυνατότεροι αυτό το Σ/Κ.

 

«Ήξερα ότι μετά το προηγούμενο Σ/Κ οι αντίπαλοί μας θα βελτιωνόντουσαν, οπότε πρέπει να βελτιωθούμε».

 

«Το τεστ της Τρίτης ήταν καλό, αλλά δεν βρήκαμε κάτι ξεκάθαρα καλύτερο κι έτσι δουλέψαμε με μια μοτοσυκλέτα περίπου ίδια με αυτή της περασμένης εβδομάδας».

 

«Ειλικρινά είμαι λίγο πιο γρήγορος από πριν, αλλά δεν νοιώθω άνετα και δεν έχω βρει την ισορροπία που θέλω με την Μ1. Έχω θέμα στα φρένα».

 

Στη συνέχεια άλλαξε θέμα και απάντησε στις φήμες που έλεγαν ότι τα στομαχικά προβλήματα που έχει ο Morbido (κι έχασε το τεστ της Τρίτης) ήταν απόρροια του πάρτι μετά τη νίκη του!

 

«Όχι, όχι δεν ισχύει κάτι τέτοιο», απάντησε. Όσο για το τι έκανε ο ίδιος μετά τον Αγώνα, στον οποίον για λίγο έχασε το 200ό του βάθρο;

 

«Έμεινα σπίτι το βράδυ της Κυριακής με την κοπέλα μου και μερικούς φίλους και είδαμε ξανά τον Αγώνα».

 

«Τη Δευτέρα το βράδυ θα τρώγαμε μαζί με τον Franco, αλλά μας έστειλε μήνυμα σε όλους ότι ήταν άρρωστος και το ακύρωσε».

 

Ο Morbido είχε και σήμερα ενοχλήσεις στο στομάχι του, αλλά ήταν στην πίστα και πήρε την 6η θέση. Στη συνέχεια όμως ακύρωσε όλες τις συνεντεύξεις του και δεν έκανε καμμία δήλωση.

Επόμενο άρθρο »

Petrux: Ίδιο set-up με τον Pecco!

« Προηγούμενο άρθρο

SBK-Motul Βαρκελώνη: ΕΔ1-ΕΔ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα