• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Binder: To MotoGP τόσο καιρό ήταν στατικό!
Χαίρομαι που βλέπω παλιούς αντιπάλους μου στις πρώτες θέσεις
Νέα 19/09/2020 - 00:10

Μετά από ένα δύσκολο Σ/Κ πριν από μια εβδομάδα και πάλι στην πίστα του Misano, ο Brad Binder κατάφερε σήμερα να πάρει την πρώτη θέση στα συνδυασμένα αποτελέσματα.

 

Φυσικά ο Ν. Αφρικανός το χάρηκε δεόντως, την ώρα που επισήμαινε ότι έβλεπε στη λίστα με τους χρόνους αναβάτες με τους οποίος έδινε μάχες από το 2012!

 

«Θεωρώ ότι για καιρό το MotoGP ήταν στατικό… τα ίδια ονόματα πάντα ήταν μπροστά. Τώρα έχουμε τον Taka, τον Pecco, τον Miguel, τον Fabio, οδηγούς με τους οποίους πάλευα από το 2012».

 

«Εμείς από την πλευρά μας βρήκαμε κάτι πολύ σημαντικό στα φρένα… η λύση ήρθε στις ΕΔ2 και από την πρώτη στιγμή ένοιωσα τέλεια πάνω στη μοτοσυκλέτα».

 

Τον ρώτησαν για ποιο λόγο οι ΚΤΜ δυσκολεύτηκαν πολύ στην πίστα του Misano και ο Binder αποκρίθηκε:

 

«Είναι η πρόσφυση… στην Jerez, στο Brno δεν είχαμε πολλή πρόσφυση στην πίστα. Εδώ είναι η πρώτη φορά φέτος που δεν υπάρχει φθορά στα ελαστικά από τον 1ο μέχρι τον τελευταίο γύρο του Αγώνα!»

 

«Αυτή είναι η διαφορά, αλλά είμαι σίγουρος ότι έχουμε βρει λύσεις και τώρα έχω το set-up για να παρουσιάσω ένα διαφορετικό πρόσωπο».

 

Τι ήταν αυτό που έκανε τη διαφορά για τον Brad Binder;

 

«Σήμερα, μετά από καιρό, είχα και πάλι πολύ καλή αίσθηση με το μπροστινό ελαστικό και αυτό μου επέτρεψε να εκμεταλλευτώ τα δυνατά χαρακτηριστικά της RC16».

 

«Ακολούθησα και τον Vinales και είχε ενδιαφέρον να δω πως έκανε τους γρήγορους γύρους του. Πάντως κι εγώ νοιώθω καλά και αύριο θέλω να πάρω μια καλή θέση στο grid».

 

Τέλος, απάντησε και στις ερωτήσεις αναφορικά με τον Τίτλο φέτος, μιας και είναι μόλις 23β μακριά από τον Andrea Dovizioso και την 1η θέση.

 

«Δεν το σκέφτομαι και πολύ αυτό. Εκείνο που θέλω είναι να βελτιώνομαι κάθε φορά που μπαίνω στην πίστα, αφού κάθε πίστα είναι διαφορετική».

 

«Φέτος ο αληθινός μου στόχος είναι να μάθω όσα περισσότερα γίνεται, ώστε να είμαι δυνατός για το ξεκίνημα του 2021».

Επόμενο άρθρο »

Dovi: Λιγότερες δυσκολίες!

« Προηγούμενο άρθρο

Petrux: Ίδιο set-up με τον Pecco!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα