• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul Βαρκελώνη: Αγώνας 1
Εύκολη νίκη για Rea, στο +41 από τον Redding
Νέα 19/09/2020 - 18:54

Μια άνετη νίκη κατάφερε να πάρει στον πρώτο Αγώνα στην ιστορία των SBK-Motul που έγινε στην πίστα της Βαρκελώνης, στο Montmelo.

 

Ο Jonathan Rea εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο το γεγονός ότι ξεκίνησε από την pole position και πήρε γρήγορα το προβάδισμα.

 

Στη συνέχεια άρχισε να μεγαλώνει τη διαφορά του από τους αναβάτες πίσω του και χωρίς να απειληθεί μέχρι το τέλος, πήρε μια ακόμα νίκη (την 9η φετινή του).

 

Πίσω από τον Rea, στα πρώτα στάδια του Αγώνα έδωσαν μάχες η ιδιωτική Ducati του Michael Ruben Rinaldi και η εργοστασιακή του Scott Redding.

 

Στη συνέχεια σταμάτησαν τις μεταξύ τους μάχες και προσπάθησαν να καλύψουν τη διαφορά από τον Rea, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

 

Έτσι ο Scott Redding πήρε τη δεύτερη θέση κι έχασε άλλους πέντε βαθμούς από το μεγάλο του αντίπαλο, με τη μεταξύ τους διαφορά να είναι πλέον στους 41β.

 

Ο Rinaldi είχε κάποια προβλήματα στους τελευταίους γύρους και έχασε πολύ έδαφος, για να τερματίσει τελικά στην 7η θέση.

 

Στο βάθρο ανέβηκε ο Chaz Davies, ο οποίος και πάλι ξεκίνησε από αρκετά πίσω για να δώσει μάχες και από την 11η θέση να καταφέρει τελικά να τερματίσει 3ος!

 

Την τέταρτη θέση πήρε ο Michael Van der Mark που είχε μια επαφή στο ξεκίνημα του Αγώνα με τον ομόσταυλό του, τον Toprak Razgatlioglu.

 

Ο Τούρκος τερμάτισε τελικά στην 6η θέση, πίσω από τον Alvaro Bautista ο οποίος δεν έκανε καλή εκκίνηση και έπεσε αμέσως στην 5η θέση, στην οποία και ολοκλήρωσε τον Αγώνα.

 

Στη δεκάδα των πρώτων – δείχνοντας και πάλι δυνατός στο στεγνό – ήταν ο Αμερικανός Garrett Gerloff, με τους Alex Lowes και Leon Haslam να τερματίζουν αρκετά πιο πίσω.

Επόμενο άρθρο »

MotoE Misano 2: Αγώνας 1

« Προηγούμενο άρθρο

Moto2 Misano 2: ΚΑΤ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα