• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Δεν έκανε λάθος ο Bagnaia
Η πτώση προήλθε από κάτι στην άσφαλτο
Νέα 21/09/2020 - 09:51

Ο Πέκο Μπανιάια αρχικά δεν μπορούσε να εξηγήσει την πτώση του και χρειάστηκε να περιμένει την τηλεμετρία για να δει ο ίδιος και η ομάδα αν άνοιξε λίγο νωρίτερα το γκάζι, αν έκλεισε λίγο το γκάζι ή αν άλλαξε λίγο τη γραμμή του. Οι απαντήσεις σε όλα είναι αρνητικές! Η τηλεμετρία έδειξε ότι μπήκε στην 6η στροφή της πίστας με την ίδια ακριβώς ταχύτητα, με την ίδια ακριβώς κλίση, με το ίδιο ακριβώς γκάζι, όπως και στους προηγούμενους γύρους. Έτσι η μόνη εξήγηση που δόθηκε από την ομάδα είναι ότι κάτι υπήρχε στην πίστα που την έκανε “βρώμικη” όπως χαρακτηριστικά είπαν. Τι θα μπορούσε να είναι αυτό; ίσως χώμα από πέρασμα εκτός πίστας κάποιας από τις άλλες μοτοσυκλέτες; ίσως μια ζελατίνα από αυτές που πετούν στη διάρκεια του αγώνα οι οδηγοί για να έχουν καθαρό πεδίο στην κύρια ζελατίνα του κράνους τους;

Μια τέτοια ζελατίνα και συγκεκριμένα του Φάμπιο Κουαρταραρό, είχε κάνει λίγους γύρους νωρίτερα τη ζημιά στον Μίλερ, καθώς η εισαγωγή αέρα της μοτοσυκλέτας του “κατάπιε” τη ζελατίνα, η οποία κάλυψε το φίλτρο αέρα και ανάγκασε τον Αυστραλό (ομόσταυλο του Μπανιάια), να εγκαταλείψει. Το ότι ήταν του Κουαρταραρό ήταν εύκολο να το καταλάβει η ομάδα, καθώς συνήθως στην άκρη αυτών των ζελατινών οι υπεύθυνοι των κρανών των οδηγών, βάζουν το νούμερο του οδηγοί ή κάποιο σήμα τους. 

Απίστευτη ατυχία για την ομάδα της Πράμακ, που είχε όλες τις προϋποθέσεις να πανηγυρίσει τη νίκη και ενδεχομένως και ένα βάθρο, αλλά αντ' αυτού είδε και τις δύο μοτοσυκλέτες της εκτός αγώνα.

 

 

 

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Κρίμα… Δικό μου λάθος!

« Προηγούμενο άρθρο

Misano 2 Moto3: O Fenati 1ος

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα