• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Κρίμα… Δικό μου λάθος!
Το Πρωτάθλημα παραμένει ανοιχτό!
Νέα 21/09/2020 - 12:04

Το όνειρο ενός 200ού βάθρου στη μεγάλη κατηγορία μέσα στην πατρίδα του, στον Αγώνα του Misano, δεν κράτησε παρά μόνο για λίγα λεπτά.

 

Ο Valentino Rossi είχε την 7η θέση στον πρώτο γύρο του Αγώνα (από την οποία και ξεκίνησε) αλλά στην αρχή του δεύτερου γύρου έκανε το λάθος και έπεσε στην 4.

 

«Σίγουρα είναι κρίμα… Υπήρχε λίγο μια σύγχυση γιατί όλοι ήταν κοντά. Δυστυχώς έχασα το μπροστινό στην 4η στροφή. Κρίμα, γιατί έχασα βαθμούς», έλεγε μετά ο Vale.

 

Ο Rossi σηκώθηκε και επέστρεψε στην πίστα, αλλά στον 16ο γύρο αναγκάστηκε να εγκαταλείψει οριστικά.

 

«Μετά το λάθος συνέχισα για να δω το ρυθμό μου, μιας και είχαμε αλλάξει ρυθμίσεις στη μοτοσυκλέτα. Η πρόσφυση στο πίσω μέρος στην επιτάχυνση δεν είναι το δυνατό μας σημείο».

 

«Γι’ αυτό και αλλάξαμε κάποιες ρυθμίσεις. Χτες ήταν καλά, ωστόσο σήμερα στο ζέσταμα με προβλημάτισαν. Ειδικά με τα γλιστρήματα που είχα και τη φθορά».

 

«Δυστυχώς ο Αγώνας μου διήρκεσε λίγο και δεν ξέρω τη δυναμική μου. Την προηγούμενη εβδομάδα ένοιωθα πιο ανταγωνιστικός πάντως».

 

«Στα θετικά είναι ότι έχουμε και πάλι Αγώνα την άλλη εβδομάδα, στην Βαρκελώνη, σε μια πίστα που μου αρέσει. Τα επίπεδα πρόσφυσης εκεί θα είναι διαφορετικά όμως».

 

«Ελπίζουμε ότι εκεί θα είμαστε ανταγωνιστικοί. Άλλωστε το Πρωτάθλημα έχει ακόμα δρόμο και τα πάντα μπορούν να συμβούν».

 

Για τον Rossi, αυτή ήταν η δεύτερη εγκατάλειψή του σε Αγώνα μετά το πρόβλημα με το μοτέρ του στην Jerez.

 

Αυτό σημαίνει ότι υποχώρησε μεν στην 9η θέση της βαθμολογίας, ωστόσο είναι μόλις 26β πίσω από τον Andrea Dovizioso.

 

«Σήμερα χάσαμε βαθμούς, αλλά δεν αλλάζει πολλά αυτό μιας και πολλοί είμαστε κοντά ο ένας στον άλλο και το Πρωτάθλημα είναι ανοιχτό».

 

«Πρέπει όμως να γίνουμε πιο ανταγωνιστικοί… σήμερα προσπαθήσαμε να βελτιωθούμε, αλλά με αυτά που αλλάξαμε τελικά δεν ένοιωθα καλύτερα πάνω στην Μ1».

Επόμενο άρθρο »

Quartararo: Δεν είδα προειδοποίηση!

« Προηγούμενο άρθρο

Δεν έκανε λάθος ο Bagnaia

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα