• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Michelin: Τα ελαστικά στο Montmelo;
Πρέπει να τα κάνουν όλα και να τα κάνουν καλά!
Νέα 23/09/2020 - 14:46

Μετά τους δυο Αγώνες στο Misano, ο επόμενους Γύρος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος διεξάγεται στην πίστα Montmelo, στην Βαρκελώνη.

 

Μια γρήγορη και τεχνική πίστα, με μια άσφαλτο που είναι αρκετά καινούργια αλλά δεν προσφέρει τα επίπεδα πρόσφυσης της αντίστοιχης στο Misano.

 

Η Michelin είναι έτοιμη και για αυτή την πρόκληση, φέρνοντας ελαστικά με μαλακή, μεσαία και σκληρή γόμα μπροστά και πίσω.

 

Το μόνο διαφορετικό, είναι το νέο μπροστινό σκληρό ελαστικό που θα είναι ασύμμετρο όπως και όλα τα πίσω. Σε περίπτωση βροχής θα διατίθενται μαλακά και μεσαία ελαστικά, συμμετρικά μπροστά και ασύμμετρα πίσω.

 

«Είναι λίγο παράξενο που φτάνουμε στη Βαρκελώνη με το φθινόπωρο να πλησιάζει», λέει ο Piero Taramasso, μιας και ο Αγώνας υπό κανονικές συνθήκες θα γινόταν Ιούνιο.

 

«Ωστόσο περιμένουμε παρόμοιες συνθήκες με αυτές που θα είχαμε αν γινόταν στην κανονική του ημερομηνία ο Αγώνας».

 

«Επομένως δεν έχουμε αλλάξει και τα ελαστικά που θα φέρναμε ούτως ή άλλως. Αυτά θα πρέπει να είναι έτοιμα να ανταπεξέλθουν σε όλες τις καταστάσεις».

 

«Η πίστα έχει ανοιχτές στροφές, μια μεγάλη ευθεία αλλά και δυνατά φρένα, ενώ είναι απαιτητική κυρίως για τη δεξιά πλευρά του ελαστικού επειδή οι γρήγορες στροφές είναι δεξιές».

 

«Αυτό σημαίνει ότι τα ελαστικά που φέρνουμε εδώ θα πρέπει να τα κάνουν όλα, αλλά και να τα κάνουν καλά. Είμαστε βέβαιοι ότι τα ελαστικά μας θα ανταπεξέλθουν».

Επόμενο άρθρο »

Vinales: Μια φορά οδήγησα μοτοσυκλέτα στο δρόμο κι έπεσα!

« Προηγούμενο άρθρο

Mir: Ναι, σκέφτομαι τον Τίτλο!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα