• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marc Marquez: Είναι σαν να μην θέλουν να κερδίσουν τον Τίτλο!
Συνέντευξη μετά από καιρό έδωσε ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής
Νέα 23/09/2020 - 17:30

Ο μεγάλος απών της φετινής σεζόν δεν χωράει καμμία αμφιβολία ότι είναι ο Marc Marquez, ο οποίος συνεχίζει την αποθεραπεία του στο σπίτι του στην Cervera.

 

Η ομάδα του, η Repsol Honda, έδωσε στη δημοσιότητα μια συνέντευξη με τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή, ο οποίος στις φωτογραφίες δείχνει εμφανώς αδυνατισμένος.

 

Αναλυτικά το τι δήλωσε ο Ισπανός μπορείτε να το ακούσετε (στα αγγλικά) βλέποντας το video στο κάτω μέρος της σελίδας.

 

Ορισμένα κύρια σημεία της συνέντευξης αυτής, μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω.

 

«Είμαι καλά, αλλά ακόμα αρκετά μακριά από το κανονικό μου επίπεδο. Τις πρώτες τρεις εβδομάδες δεν ένοιωθα τίποτα».

 

«Ωστόσο τώρα έχω επιστρέψει στην προπόνηση σταδιακά, ενώ νοιώθω και καταλαβαίνω το σώμα μου που κάνει βήματα προς τα μπροστά. Βελτιώνομαι».

 

«Το πιο δύσκολο είναι όταν αναγκάζομαι και βλέπω τους Αγώνες από το σπίτι… είναι περίεργη σεζόν η φετινή και κανείς δεν μπορεί να κάνει τη διαφορά».

 

«Είναι σαν να μην θέλουν να κερδίσουν τον Τίτλο!»

 

«Παλιότερα είχα πει ότι τα φαβορί είναι ο Dovi και ο Quartararo, αλλά περίμενα περισσότερα από αυτούς. Ειδικά από τον Fabio».

 

Το MotoGP αυτό το Σ/Κ θα αγωνιστεί στην πίστα Montmelo της Βαρκελώνης, που βρίσκεται πολύ κοντά στο σπίτι του Marc.

 

«Μόλις μια ώρα δρόμος είναι… θα είναι περίεργο το συναίσθημα. Δεν μου έχει ξανασυμβεί ποτέ κάτι τέτοιο. Πάντως δεν έχω χάσει το κίνητρό μου και θα προσπαθήσω να επιστρέψω το συντομότερο».

 

«Η Honda τα τελευταία χρόνια έχει την καλύτερη στρατηγική», προσθέτει ο Marquez, μια έμμεση απάντηση σε όλους όσοι κατηγόρησαν το εργοστάσιο για το ότι έριξε όλο το βάρος σε έναν αναβάτη.

 

«Πως φαίνεται αυτό; Επειδή είναι η ομάδα με τους περισσότερους Τίτλους στα Πρωταθλήματα Αναβατών, Ομάδων και Κατασκευαστών».

 

«Νοιώθω κομμάτι της Honda και νοιώθω την υποχρέωση να τη φέρω και πάλι στην κορυφή. Και θα επιστρέψουμε εκεί».

 

Σημαντική ήταν και η τοποθέτησή του όταν τον ρώτησαν για το αν η Honda θα έπρεπε να είναι πιο φιλική προς τον οδηγό.

 

«Ο κάθε οδηγός έχει το στυλ του και πρέπει να προσαρμοστεί στη μοτοσυκλέτα. Η Honda ανέκαθεν είναι έτσι και το έχω διαπιστώσει μιλώντας με τον Doohan ή τον Criville».

 

«Είναι πολύ καλή μοτοσυκλέτα, αλλά πρέπει να είσαι 100% γυμνασμένος και να πιέζεις συνέχεια. Ακούω που λένε ότι αυτή η μοτοσυκλέτα είναι φτιαγμένη για τον Marquez και μπλα μπλα».

 

«Δεν είναι έτσι. Πέρυσι είχαμε τρεις εργοστασιακές στην πίστα: εγώ, ο Lorenzo και ο Crutchlow και όλοι κάναμε τις ίδιες υποδείξεις».

 

«Είμαι ο πρώτος που θέλω μια πιο γρήγορη και πιο φιλική προς τον οδηγό μοτοσυκλέτα, επειδή θα ήταν όλα πιο εύκολα και για μένα, αλλά δεν γίνεται έτσι».

 

«Πρέπει να την καταλάβεις τη μοτοσυκλέτα και για να γίνει αυτό πρέπει να πέσεις πολλές φορές».

 

Τέλος ευχαρίστησε τους οπαδούς του για τα πολλά μηνύματα υποστήριξης και επανέλαβε ότι δεν ξέρει ακριβώς το πότε θα επιστρέψει και πάλι στη δράση.

 

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Είναι σημαντικό να πάρουμε βαθμούς!

« Προηγούμενο άρθρο

Covid-19: Η αποτίμηση στο Misano

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα