• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovi: Δεν πρέπει να χάσω άλλο χρόνο!
Αν θέλω να πάρω εγώ τον Τίτλο του Πρωταθλητή
Νέα 24/09/2020 - 12:58

Για τον Andrea Dovizioso δεν υπάρχει περιθώρια για άλλο χαμένο έδαφος.

 

Ο Ιταλός έχει το πλεονέκτημα να κρατά την πρώτη θέση στη βαθμολογία, ωστόσο αυτό το προβάδισμά του είναι πάρα πολύ ισχνό.

 

Με τέσσερεις αναβάτες στους τέσσερεις βαθμούς στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, σίγουρα ο Dovi δεν μπορεί να νοιώθει άνετα.

 

Η σταθερότητά του – είναι ο μόνος οδηγός στην πρώτη 6άδα με βαθμούς σε όλα τα GP μέχρι στιγμής – δεν είναι αρκετή και πρέπει να αρχίζει να παλεύει για βάθρα.

 

Εκεί, για τελευταία φορά βρέθηκε στον πρώτο Αγώνα της Αυστρίας, ενώ συνολικά σε 7 Αγώνες φέτος έχει μόλις δυο βάθρα στο ενεργητικό του.

 

«Δυστυχώς δεν ήμασταν ανταγωνιστικοί στους δυο προηγούμενους Αγώνες. Όμως ας κρατήσουμε τα θετικά από το Misano. Ακόμα είμαστε πρώτοι στη βαθμολογία».

 

«Το Πρωτάθλημα φυσικά είναι ανοιχτό, αλλά μας λείπει η ταχύτητα αν θέλουμε να παλέψουμε για τον Τίτλο. Δεν πρέπει να χάσουμε άλλο χρόνο».

 

Άρα ο Αγώνας στη Βαρκελώνη αποτελεί μια καλή ευκαιρία για τον Dovi, αφού η Ducati (τα τελευταία χρόνια) τα πηγαίνει καλά εκεί.

 

Ο Andrea είχε κερδίσει τον Αγώνα το 2017, ενώ ένα χρόνο μετά ήταν η σειρά του τότε ομόσταυλού του, Jorge Lorenzo, να πάρει τη νίκη.

 

«Πρέπει να προσαρμοστούμε γρήγορα στο Montmelo γιατί θα έχει λιγότερη πρόσφυση και αυτό θα είναι καθοριστικής σημασίας παράγοντας».

 

«Είμαι βέβαιος πως αν συνεχίσουμε να δουλεύουμε με τον ίδιο τρόπο όπως τις περασμένες εβδομάδες, τα αποτελέσματα θα έρθουν».

Επόμενο άρθρο »

Vinales: Μπορώ να βελτιωθώ κι άλλο!

« Προηγούμενο άρθρο

Χτύπησε στον αστράγαλο ο Crutchlow!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα