• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Vinales: Μπορώ να βελτιωθώ κι άλλο!
Πρέπει να εκμεταλλευτούμε την ευκαιρία
Νέα 24/09/2020 - 14:03

Μετά τον 2ο Αγώνα στο Misano, ο Maverick Vinales σκαρφάλωσε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, ισοβαθμώντας με τον μελλοντικό του ομόσταυλο, τον Fabio Quartararo.

 

Οι δυο τους (ο Γάλλος είναι μπροστά γιατί έχει 2 νίκες) είναι μόλις ένα βαθμό πίσω από τον Andrea Dovizioso και πάνε σε μια πίστα που ευνοεί την Yamaha.

 

Στο Montmelo, όπου αυτό το Σ/Κ θα διεξαχθεί ο 8ος Γύρος της σεζόν, η Yamaha έχει καταφέρει να πάρει 12 νίκες στο παρελθόν, τις περισσότερες από κάθε άλλον Κατασκευαστή.

 

Εκεί ο Vinales θα προσπαθήσει να επιβεβαιώσει ότι η κατεύθυνση που πήρε στο Misano είναι η σωστή, ώστε να συνεχίσει στο δρόμο των επιτυχιών και στο GP της πατρίδας του.

 

«Η σκληρή μας δουλειά στο Misano απέδωσε καρπούς και αυτό ήταν εξαιρετικό», έλεγε ο Ισπανός, ο οποίος πήρε την πρώτη του φετινή νίκη στο Misano 2.

 

«Τώρα είμαστε ενθουσιασμένοι για το επόμενο Grand Prix, που θα γίνει στην έδρα μου. Μ’ αρέσει πολύ αυτή η πίστα κι έχω κάνει καλούς Αγώνες εκεί στο παρελθόν».

 

«Πέρυσι δεν καταφέραμε να δείξουμε τις αληθινές μας δυνατότητες, αλλά φέτος θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να πάρουμε το βάθρο».

 

«Δουλεύουμε στο σωστό δρόμο και πιστεύω ότι μπορούμε να βελτιωθούμε κι άλλο. Άρα πρέπει να τα δώσουμε όλα και αυτό το Σ/Κ, ειδικά αφού το Πρωτάθλημα είναι τόσο ανοιχτό».

 

«Είμαι δεύτερος μαζί με τον Fabio και μόλις ένα βαθμό πίσω από τον πρωτοπόρο. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε αυτή την ευκαιρία που μας δίνεται».

Επόμενο άρθρο »

Οι χαμένες ευκαιρίες της Yamaha!

« Προηγούμενο άρθρο

Dovi: Δεν πρέπει να χάσω άλλο χρόνο!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα