• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
EΣΠΑΣΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ Ο LORENZO, ΧΑΝΕΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΚΕΛΟΣ ΤΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ!
Ατύχημα για τον Ισπανό, σε προπόνηση Motocross
Νέα 12/02/2010 - 12:24

ΑΤΥΧΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΣΠΑΝΟ, ΣΕ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ MOTOCROSS

 

Η χρονιά ξεκινάει με ατυχία για τον Jorge Lorenzo, ο οποίος είχε ένα ατύχημα εχθές, κατά τη διάρκεια προπόνησης Μotocross. Ο Ισπανός αναβάτης διακομίστηκε αμέσως σε νοσοκομείο, όπου αμέσως πραγματοποιήθηκε επέμβαση. Μια πλάκα τιτανίου τοποθετήθηκε στο χέρι του και δυστυχώς, φαίνεται ότι ο δευτεραθλητής του 2009 θα χάσει το δεύτερο σκέλος των δοκιμών της Μαλαισίας.

 

Παρόλα αυτά, οι γιατροί διαβεβαίωσαν ότι θα είναι έτοιμος για τον πρώτο αγώνα της χρονιάς, στο Qatar.   Το πρόβλημα αυτό φέρνει στο προσκήνιο για μια ακόμα φορά τις μεγάλες δυσκολίες που έχουν να αντιμετωπίσουν οι επαγγελματίες αναβάτες. Οι αγώνες μοτοσυκλέτας είναι κατά γενική ομολογία ένα από τα πιο ριψοκίνδυνα αθλήματα και φαίνεται ότι το ενδεχόμενο τραυματισμού είναι υψηλό, ακόμα και κατά τη διάρκεια των προπονήσεων. Ευτυχώς, για τον Lorenzo, το τραύμα του είναι μικρό και δε θα του στοιχίσει σημαντικά, σύμφωνα με τις δηλώσεις των γιατρών.  

Lorenzo 2
Lorenzo 2

 

Το ατύχημα συνέβη κοντά στο σπίτι του Lorenzo, στην Βαρκελώνη. Ο 22χρονος αναβάτης οδηγούσε τη μοτοσυκλέτα του στην πίστα Motocross που βρίσκεται κοντά στο Montmelo, κατά τη διάρκεια της συνηθισμένης προπόνησής του. Δυστυχώς, σε μια αργή στοροφή έχασε τον έλεγχο και έπεσε με περίπου 30km/h, τραυματίζοντας το χέρι του κατά την προσγείωση. Αμέσως, διακομίστηκε στο νοσοκομείο Capio Hospital General της Catalunya και δέχτηκε τη φροντίδα του Dr. Augusto J. Casanovas. Ο Γιατρός διαβεβαίωσε ότι το τραύμα δεν είναι σοβαρό, αλλά θα χρειαστεί προσοχή για τις 6 επόμενες εβδομάδες. Ο Ισπανός αναβάτης πήρε σήμερα το πρωί εξιτήριο και θα επιστρέψει στη βάση του στη Βαρκελώνη, με σκοπό να αναρρώσει το ταχύτερο δυνατό.

Επόμενο άρθρο »

MELANDRI: Ικανοποιημένος από τη φετινή πολιτική της Honda

« Προηγούμενο άρθρο

Η κυκλοφορία του IGNITION

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα