• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
MELANDRI: Ικανοποιημένος από τη φετινή πολιτική της Honda
Ίδιες προδιαγραφές για όλες τις RC212V, στα MotoGP
Νέα 13/02/2010 - 08:49

ΙΔΙΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ RC212V, ΣΤΑ MOTOGP

 

Ο Marco Melandri δήλωσε ότι η φετινή πολιτική της Honda, να δώσει σε όλες τις ομάδες της, εργοστασιακή και δορυφορικές, μοτοσυκλέτες ίδιων προδιαγραφών θα βοηθήσει σημαντικά στην εξέλιξη της RC212V.

 

Το HRC αναθεώρησε τη συνήθη στρατηγική του, κατά την οποία οι δορυφορικές ομάδες έχουν μοτοσυκλέτες παλαιότερων προδιαγραφών σε σχέση με τις εργοστασιακές. Αντιθέτως, το 2010 και οι 6 Honda του grid θα έχουν ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά, με στόχο να εξελιχθεί ταχύτερα η νέα πρωτότυπη μοτοσυκλέτα, αλλά και να αυξηθεί η ανταγωνιστικότητα όσων την οδηγούν. Είναι χαρακτηριστικό, ότι στην περίοδο των 800cc, η Honda δεν έχει κερδίσει κανένα Τίτλο, γεγονός που σίγουρα έχει προβληματίσει τους ανθρώπους του HRC.

 

Οι μόνες διαφορές που θα έχουν το 2010 οι εργοστασιακές από τις δορυφορικές RCV θα είναι στα ηλεκτρονικά. Κατά συνέπεια, ο πρώην Πρωταθλητής των 250GP, ο Marco Melandri δήλωσε ότι είναι μια σωστή απόφαση από την Honda, που κλείνει την ψαλίδα, ανάμεσα σε εργοστασιακές και δορυφορικές ομάδες.

 

Ο Ιταλός αναβάτης, του οποίου η καριέρα έχει πάρει την κατιούσα τις δύο τελευταίες χρονιές, δήλωσε: "Η Honda σίγουρα θα επωφεληθεί από το γεγονός ότι όλες οι μοτοσυκλέτες είναι παρόμοιες. Πλεόν, θα λαμβάνουν δεδομένα από 6 διαφορετικούς αναβάτες και θα δουλεύουν ευκολότερα προς τη σωστή κατεύθυνση, σε σχέση με το παρελθόν. Βεβαίως, είναι και για εμένα μια καλή ευκαιρία να ξαναβρώ την πίστη στον εαυτό μου!"

Επόμενο άρθρο »

EZPELETA: "Από το 2007, έχουμε παρακολουθήσει εκπληκτικούς αγώνες"

« Προηγούμενο άρθρο

EΣΠΑΣΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ Ο LORENZO, ΧΑΝΕΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΚΕΛΟΣ ΤΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα