• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
MIKE LEITNER: Η νέα Honda RC211V
Η νέα πρωτότυπη του HRC, από τη σκοπιά του αρχιμηχανικού του Dani Pedrosa
Νέα 14/02/2010 - 09:52

Η ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ ΤΟΥ HRC, ΑΠΟ ΤΗ ΣΚΟΠΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΜΗΧΑΝΙΚΟΥ TOY DANI PEDROSA

 

Όπως συμβαίνει και με όλες τις μοτοσυκλέτες που θα παραταχτούν στο grid των MotoGP, έτσι και η εργοστασιακή Honda RC212V εξελίσσεται συνεχώς και θα συνεχίσει, μέχρι και την έναρξη του Πρωταθλήματος.

 

Ο Dani Pedrosa οδήγησε την τελευταία έκδοση της πρωτότυπης Honda για πρώτη φορά, στις δοκιμές του Νοεμβρίου στην Valencia και συνέχισε στις πλέον πρόσφατες δοκιμές της Sepang. Ιδού τι έχει να δηλώσει ο αρχιμηχανικός τους Ισπανού, Mike Leitner σχετικά με τις αλλαγές στην Honda του 2010.

 

"Πρόκειται για μια αναθεωρημένη έκδοση της μοτοσυκλέτας που ήδη δοκιμάσαμε στην Valencia, στα τέλη του 2009", εξήγησε ο Leitner. "Η μεγαλύτερη διαφορά σε σχέση με την περσινή μοτοσυκλέτα είναι η ανάρτηση. Φέτος θα χρησιμοποιήσουμε Öhlins και πρέπει να δουλέψουμε πολύ σκληρά για να βρούμε τις σωστές ρυθμίσεις. Επίσης, οι μηχανικοί στην Ιαπωνία εργάστηκαν εντατικά για να μας δώσουν έναν κινητήρα δυνατό αλλά και αξιόπιστο. Όπως είναι γνωστό, φέτος περιοριζόμαστε να χρησιμοποιήσουμε το πολύ 6 κινητήρες για ολόκληρη τη σεζόν, κάτι που δυσκολεύει τη δουλειά όλων."

Pedrosa
Pedrosa

 

Ο Leitner συνέχισε περιγράφοντας τα θέματα πάνω στα οποία το HRC πρέπει να εργαστεί στις επόμενες δοκιμές που θα πραγματοποιηθούν στην Sepang (25-26 Φεβρουαρίου) και στο Qatar (18-19 Μαρτίου). "Πρέπει να βελτιώσουμε τις συνολικές επιδόσεις τις μοτοσυκλέτας. Έχουμε ένα μειονέκτημα σε σχέση με τον ανταγωνισμό στο φρενάρισμα αλλά και στην ταχύτητα μέσα στη στροφή. Στόχος μας είναι να βελτιώσουμε την ισορροπία της μοτοσυκλέτας, δουλεύοντας στη ρύθμιση του πλαισίου . Επίσης, δουλεύουμε σκληρά πάνω στον έλεγχο του κινητήρα μας, από τα ηλεκτρονικά. Οι δοκιμές έχουν ήδη ξεκινήσει και εμείς πρέπει να έχουμε ετοιμάσει τα πάντα πριν την έναρξη του Πρωταθλήματος στο Qatar. Γι' αυτό, το πρόγραμμά μας είναι ιδιαίτερα πιεσμένο αυτό τον καιρό.".

Επόμενο άρθρο »

SILVERSTONE: Νέα Χορηγία

« Προηγούμενο άρθρο

EZPELETA: "Το ενδιαφέρον της Ferrari για τον Rossi, διαφημίζει τα MotoGP"

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα