• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
EZPELETA: "Το ενδιαφέρον της Ferrari για τον Rossi, διαφημίζει τα MotoGP"
Ικανοποιημένος ο Ισπανός από το ενδιαφέροςν της Formula 1 για τα MotoGP
Νέα 14/02/2010 - 09:22

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ Ο ΙΣΠΑΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΗΣ FORMULA 1 ΓΙΑ ΤΑ MOTOGP

 

O επικεφαλής της Dorna, Carmelo Ezpeleta δήλωσε ότι δεν ξέρει που θα συνεχίσει την καριέρα του ο Πολυπρωταθλητής Valentino Rossi, πιστεύει όμως ότι το ενδιαφέρον της Ferrari για τον Ιταλό αστέρα της Yamaha, είναι ιδιαίτερα θετικό για τη δημοσιότητα των MotoGP.

 

Ο Rossi έχει πραγματοποιήσει δοκιμές με την Ferrari αρκετές φορές τα τελευταία χρόνια, σημειώνοντας μάλιστα εντυπωσιακούς χρόνους με το κόκκινο μονοθέσιο. Μετά τις πλέον πρόσφατες δοκιμές, οι Luca di Montezemolo και Stefano Domenicali δήλωσαν ότι θα καλεδέχονταν τη συμμετοχή του Rossi στο Πρωτάθλημα Formula 1, με ένα τρίτο μονοθέσιο.

 

Οι γνώμες πάντως διχάζονται σχετικά με το αν ο 9 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής θα έπρεπε να κάνει μια τέτοια μετάβαση και πρόθεση του Ezpeleta δεν ήταν να ρίξει φως στην υπόθεση. "Αρκετοί μου κάνουν αυτή την ερώτηση για τον Valentino", δήλωσε ο Ισπανός. "Σέβομαι ιδιαίτερα τον Valentino και είναι πολύ σημαντικός για το Πρωτάθλημα. Με την παρουσία του, η δημοτικότητα των MotoGP έχει ανέβει κατακόρυφα. Κάποτε θα αποσυρθεί από τους αγώνες μοτοσυκλέτας και προσωπικά δε θα μου κάνει διαφορά αν γυρίσει στο σπίτι του, ή αν αγωνιστεί με την Ferrari."

Rossi Ferrari
Rossi Ferrari

 

"Πάντως, αυτό το ενδιαφέρον είναι ενδεικτικό της δημοτικότητας που έχουν αυτή τη στιγμή τα MotoGP. Ποτέ στο παρελθόν η Ferrari δεν έχει δώσει την ευκαιρία σε άλλον αναβάτη να δοκιμάσει το μοτοθέσιό της. Φαίνεται λοιπόν ότι η Formula 1 εκτιμάει πλέον τα MotoGP και οι υθίνοντες καταλαβαίνουν ότι ένας καλός αναβάτης, ενδέχεται να είναι γρήγορος και με αυτοκίνητο. Η μεταγραφή του Valentino στην Ferrari είναι κάτι που συζητιέται για καιρό. Προσωπικά, πιστεύω ότι θα συνεχίσει να αγωνίζεται στα MotoGP, για όσο καιρό το απολαμβάνει και όλοι οι υπόλοιποι δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι", συμπλήρωσε ο Ezpeleta.

 

"Είμαι βέβαιως ότι το φετινό Πρωτάθλημα θα είναι καταπληκτικό. Το περσινό ήταν πολύ καλό, παρότι είχαμε κάποια ατυχήματα στη μέση της σεζόν για κάποιους συμμετέχοντες, καθώς και τα προβλήματα υγείας του Casey. Πιστεύω ότι ο Spies θα είναι μια πρόκληση φέτος για τις παραδοσιακές δυνάμεις του χώρου. Δε νομίζω ότι είχε τρέξει ξανά στην Sepang κι όμως, τα κατάφερε περίφημα στις δοκιμές", συμπλήρωσε ο Ισπανός.

 

Σχετικά με τον αγώνα του Silverstone, ο Ezpeleta δήλωσε: "Πήραμε την απόφαση να αγωνιστούμε φέτος στο Silverstone, πριν αναδειχτούν τα προβλήματα που υπήρχαν στο Donington. Οιe υπεύθυνοι της πίστας του Silverstone μας πλησίασαν με στόχο να αυξηθεί η δημοτικότητα των MotoGP στη Μεγάλη Βρετανία. Πραγματικά πιστεύω ότι το Βρετανικό Grand Prix θα είναι εξαιρετικό φέτος και έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στους ανθρώπους του Silverstone."

Επόμενο άρθρο »

MIKE LEITNER: Η νέα Honda RC211V

« Προηγούμενο άρθρο

BURGESS: "Καμία ανησυχία για την απαγόρευση ανταλλαγής δεδομένων"

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα