• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Montmelo Moto2: ΕΔ3
O Lowes την 1η θέση, ο Ramirez την έκπληξη!
Νέα 26/09/2020 - 14:58

Ο Sam Lowes πήρε την πρώτη θέση στις ΕΔ3, στα τελευταία 40 λεπτά ελεύθερων δοκιμών πριν τις κατατακτήριες του μεσημεριού.

 

Ο Βρετανός ήταν πολύ δυνατός και μέχρι το τέλος έκανε εξαιρετικούς χρόνους, δείχνοντας τη δύναμή του και στην πίστα της Καταλονίας.

 

Κατάφερε μάλιστα να πλησιάσει για 49χιλ το ρεκόρ πίστας που κρατάει από το 2018 ο Fabio Quartararo και το οποίο φαίνεται ότι εύκολα θα σπάσει στις κατατακτήριες.

 

Πίσω του πήρε θέση ο Marcos Ramirez που έκανε την έκπληξη της ημέρας.

 

Ο Ισπανός, που στην πίστα της Βαρκελώνης είχε πάρει πέρυσι την παρθενική του νίκη στα GP, πλησίασε στα δυο περίπου δέκατα τον Lowes.

 

Τον τρίτο καλύτερο χρόνο έκανε ο Luca Marini, με την κυριαρχία των Kalex στις 14 πρώτες θέσεις να σπάει μόνο ο Fabio di Giannantonio με την Speed Up του.

 

Ο Jorge Martin επέστρεψε από την καραντίνα δυνατός και ανέβηκε στην 5η θέση σήμερα, σε ένα session που είχε και πάλι πολύ μικρές διαφορές.

 

Οι 14 πρώτοι είχαν μεταξύ τους διαφορά μικρότερη από εφτά δέκατα, ενώ οδηγοί όπως ο Roberts, o Bulega ή ο Dixon έχασαν την ευκαιρία να μπουν στην 14άδα για ένα δέκατο!

Επόμενο άρθρο »

Montmelo Moto3: ΚΑΤ

« Προηγούμενο άρθρο

Επίσημο: Ο Valentino Rossi στην Petronas το 2021!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα