• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Montmelo Moto3: ΚΑΤ
ΦΟΒΕΡΟΣ ο Tony Arbolino, διέλυσε τον ανταγωνισμό!
Νέα 26/09/2020 - 15:00

Με έναν τρομερό τελευταίο γύρο, ο Tony Arbolino κατάφερε να πάρει την πρώτη του pole position για το 2020 και την 6η συνολικά της καριέρας του.

 

Πραγματικά όλα του βγήκαν στον τελευταίο γύρο του Arbolino, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε και το slipstream σε δυο περιπτώσεις για να βγάλει αυτόν τον απίστευτο χρόνο.

 

Ο Tony που σταμάτησε το χρονόμετρο τελικά στο 1:47,762 και έγινε ο πρώτος αναβάτης που κάνει χρόνο στο 1:47 στην κατηγορία της Moto3 στο Montmelo!

 

Ένας χρόνος που διέλυσε κυριολεκτικά τον ανταγωνισμό, καθώς ο δεύτερος πίσω του, ο Raul Fernandez, ήταν έξι ολόκληρα δέκατα πιο αργός από τον φοβερό Ιταλό.

 

Ο Fernandez έπεσε στα τελευταία λεπτά, αλλά κράτησε θέση στην πρώτη σειρά της εκκίνησης, εκεί που πέρα από τον Arbolino θα είναι και ο Gabri Rodrigo.

 

Ο τελευταίος ήταν εκείνος που είχε πάρει την pole position τον περασμένο Ιούνιο, όταν γινόταν το Grand Prix της Καταλονίας την περασμένη σεζόν.

 

Τη δεύτερη σειρά ανοίγει ο Albert Arenas, ο επικεφαλής της βαθμολογίας, με τους Jaume Masia και Niccolo Antonelli να παίρνουν θέση πίσω του.

 

Από αυτούς, ο Arenas και ο Antonelli πέρασαν πρώτα από τις ΚΑΤ1 και πήραν την πρόκριση μαζί με τους McPhee και Alonso Lopez που έκανε την έκπληξη παίρνοντας την 1η θέση.

 

Στο δεύτερο σκέλος, ωστόσο, ο Lopez ήταν μόλις 16ος ενώ ο McPhee πήρε την 12η.

 

Επιπλέον, η αρνητική έκπληξη ήταν το γεγονός ότι για πρώτη φορά φέτος ο Ai Ogura (2ος στη βαθμολογία), δεν κατάφερε να μπει στην 18άδα των οδηγών που πάλεψαν για την pole position.

Επόμενο άρθρο »

Montmelo MotoGP: ΚΑΤ

« Προηγούμενο άρθρο

Montmelo Moto2: ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα