• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Montmelo MotoGP: ΚΑΤ
Ο Morbido πήρε την 1η pole της καριέρας του!
Νέα 26/09/2020 - 17:46

Μερικά δευτερόλεπτα πριν πέσει η καρώ σημαία, ο Franky Morbidelli βρισκόταν σε έναν εξαιρετικό γύρο, τον οποίο ολοκλήρωσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

 

Ο Ιταλός, με τις Βραζιλιάνικες ρίζες, σταμάτησε το χρονόμετρο στο 1:38,798 και πλησίασε όσο κανείς το ρεκόρ πίστας του Jorge Lorenzo (1:38,680).

 

Ο χρόνος του Morbido ήταν εξαιρετικός για τα δεδομένα της πίστας και πανηγύρισε την πρώτη pole position της καριέρας του στη μεγάλη κατηγορία!

 

Δυο δέκατα πιο πίσω του πήρε θέση ο Fabio Quartararo, που δεν είχε «απάντηση» στο γρήγορο χρόνο του ομόσταυλού του, αλλά ήταν χαρούμενος με την πρώτη σειρά.

 

Εκεί, μαζί τους, θα είναι και ο Valentino Rossi. Ο Ιταλός, πριν από μερικές ώρες έβαλε την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο με την Petronas.

 

Λίγο αργότερα μπήκε στην πίστα και έδειξε τη δυναμική του, κατακτώντας την 3η θέση για να ξεκινήσει για πρώτη φορά φέτος Αγώνα από την πρώτη σειρά.

 

Στην ομάδα της Petronas θα πρέπει να είναι πολύ χαρούμενοι από την παρουσία των μελλοντικών και των τωρινών οδηγών τους.

 

Τη δεύτερη σειρά θα ανοίξει ο Jack Miller, ο οποίος θα έχει δίπλα του τον Maverick Vinales αλλά και τον Johann Zarco.

 

Οι Miller-Zarco ήταν και πάλι οι καλύτερες Ducati, μαζί με τον Danilo Petrucci, την ώρα που ο Pecco Bagnaia και ο Andrea Dovizioso απογοήτευαν για τους κόκκινους.

 

Η καλύτερη ΚΤΜ ήταν στην 7η θέση, χάρη σε έναν γύρο του Pol Espargaro, ο οποίος μαζί με τους Joan Mir και Danilo Petrucci επανδρώνουν την τρίτη σειρά.

 

Ο Mir ήταν η μοναδική Suzuki στις ΚΑΤ2, καθώς ο Alex Rins δεν κατάφερε να πάρει τη 2η θέση στις ΚΑΤ1, την οποία έχασε από τον Takaaki Nakagami.

 

Ο Ιάπωνας, μαζί με τους Brad Binder και Miguel Oliveira, θα ξεκινήσει τον αυριανό Αγώνα από την τέταρτη σειρά.

Επόμενο άρθρο »

Montmelo Moto2: ΚΑΤ

« Προηγούμενο άρθρο

Montmelo Moto3: ΚΑΤ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα