• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
«Θυμωμένος» ο Morbidelli
Αλλά αυτό είναι καλό, επειδή…
Νέα 29/09/2020 - 09:48

Ο νικητής του Misano 2 Franco Morbidelli, κατάφερε να κρατήσει την πρώτη θέση στον Αγώνα του Montmelo μέχρι τον 9ο γύρο του Αγώνα.

 

Στη συνέχεια τον πέρασε πρώτα ο Fabio Quartararo και λίγο αργότερα – εκμεταλλευόμενος ένα λάθος του Franky – ο Valentino Rossi.

 

Στον 16ο γύρο που ο Vale έπεσε, ο Franco κέρδισε πάλι τη θέση του, ωστόσο όλες του ελπίδες για ένα βάθρο «έσβησαν» από τις πολύ δυνατές Suzuki.

 

«Είμαι θυμωμένος γι’ αυτή την 4η θέση και αυτό είναι καλό, επειδή δείχνει ότι είμαστε σε ένα πάρα πολύ καλό επίπεδο».

 

«Ξεκίνησα καλά, αλλά στους πρώτους γύρους πίεσα πάρα πολύ και έφθειρα τα ελαστικά και μετά δεν ήμουν έτοιμος για τις μάχες».

 

«Όταν ήμουν πίσω από τον Fabio ρίσκαρα στα φρένα αρκετά για να τον φτάσω κι έκανα ένα λάθος που παραλίγο να μου κοστίσει τον Αγώνα».

 

«Είμαι θυμωμένος γι’ αυτό το λάθος, αλλά χαρούμενος για τη συνολική εικόνα μας όλο το Σ/Κ. Πήρα την pole και σε γενικές γραμμές ήμουν γρήγορος».

 

Η στρατηγική του στον Αγώνα (παρόμοια στρατηγική είχαν όλες οι Yamaha) ήταν να πιέσει στην αρχή και «…μετά ήλπιζα ότι τα ελαστικά θα αντέξουν».

 

«Τελικά όμως δεν συνέβη αυτό… λάθος μου. Αλλά και να μην πίεζα στην αρχή δεν ξέρω αν τελικά θα ωφελούσε. Πραγματικά δεν ξέρω αν θα ήταν καλύτερα».

 

Τέλος, μίλησε και για την πτώση του Valentino Rossi, του μέντορα και φίλου του.

 

«Λυπάμαι γι’ αυτόν. Δεν του άξιζε κάτι τέτοιο γιατί έκανε καταπληκτικό Σ/Κ. Νομίζω ότι ήταν ο γρηγορότερος σήμερα, αλλά έκανε το λάθος».

Επόμενο άρθρο »

Michelin: Ήταν ένα απαιτητικό Σ/Κ!

« Προηγούμενο άρθρο

Vinales: Το πρόβλημα το έχει η Yamaha

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα