• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
MotoGP: 3 κενές θέσεις κι 1 ερωτηματικό!
Νέα 02/10/2020 - 14:42

Ο σχηματισμός εκκίνησης της νέας χρονιάς για τη μεγάλη κατηγορία έχει σχεδόν ολοκληρωθεί, μετά τις πρόσφατες ανακοινώσεις.

 

Κατά τη διάρκεια του GP στο Montmelo, έγινε η επίσημη ανακοίνωση της μετακίνησης του Valentino Rossi στην ομάδα της Petronas.

 

Λίγες ημέρες αργότερα, η Ducati ανακοίνωσε τον Pecco Bagnaia στη θέση του Andrea Dovizioso, ενώ το δίδυμό της έκλεισε και η Pramac με τους Zarco και Martin.

 

Πλέον απομένουν τρεις θέσεις κενές στη μεγάλη κατηγορία και μια ακόμα που αποτελεί ερωτηματικό.

 

Η πρώτη θέση ανήκει – θεωρητικά – στον Andrea Iannone και είναι η εργοστασιακή θέση στο γκαράζ της Aprilia.

 

Όλα όμως, σ’ αυτή την περίπτωση, εξαρτώνται από το Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο, το CAS, το οποίο υποτίθεται θα έπαιρνε την απόφαση μέσα στον Οκτώβριο.

 

Δυστυχώς φαίνεται ότι ενδεχομένως θα υπάρξει νέα καθυστέρηση στην περίπτωση του Ιταλού οδηγού, με την Aprilia να έχει δυνατές εναλλακτικές στα πρόσωπα των Dovizioso ή Crutchlow.

 

Η δεύτερη θέση κατά 99% πάει στον Takaaki Nakagami, καθώς αυτός – όπως ξέρουμε εδώ και μήνες – θα είναι ο νέος ομόσταυλος του Alex Marquez στην LCR.

 

Η τρίτη θέση είναι αυτή του Johann Zarco στην ομάδα της Avintia, με τον Γάλλο να κάνει το βήμα την επόμενη σεζόν για το γκαράζ της Pramac.

 

Αυτή η θέση είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα πάει στον Enea Bastianini, ο οποίος έχει πει ότι ήδη τα έχει βρει σε όλα με την Ducati και απομένει μόνο η ανακοίνωση.

 

Το ερωτηματικό αποτελεί η δεύτερη θέση στο γκαράζ της Avintia.

 

Υπό κανονικές συνθήκες, ο Tito Rabat που την έχει θα έμενε στην κατηγορία και τη νέα χρονιά, μιας και έχει συμβόλαιο με την ομάδα και για το 2021.

 

Υπάρχουν όμως φήμες που θέλουν τον Ισπανό να σκέφτεται να φύγει από την κατηγορία, οπότε η θέση του σ’ αυτή την περίπτωση μάλλον θα πάει στον Luca Marini.

Επόμενο άρθρο »

SBK-Motul Γαλλία: ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

Απογοητευμένος ο Alex Marquez

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα