• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul Γαλλία: ΕΔ1
Ξεκίνημα για το δεξί ο Rea
Νέα 02/10/2020 - 16:15

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε τον προτελευταίο Γύρο της σεζόν ο Jonathan Rea, κατακτώντας την πρώτη θέση στο Magny-Cours στις ΕΔ1.

 

Ο Ιρλανδός, που αν κερδίσει 11β εις βάρος του Redding αυτό το Σ/Κ παίρνει τον 6ο συνεχόμενο Τίτλο του, ήταν ο πιο γρήγορος στις δύσκολες συνθήκες στο βρεγμένο.

 

Η πίστα δεν πρόλαβε να στεγνώσει από τη βροχή και ο Rea μόλις στο τέλος κατάφερε να κάνει 1:49,356 όντας ο μόνος που έσπασε το όριο του 1:50.

 

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής ήταν με μεγάλη διαφορά ο ταχύτερος στην πίστα, με τον δεύτερο Loris Baz να είναι 1,3’’ πίσω του.

 

Μέσα στην πατρίδα του ο Baz πήρε την πολύ καλή αυτή θέση αφήνοντας πίσω του τον Tom Sykes. O Toprak Razgatlioglu επέστρεψε μετά τον τραυματισμό του στη Βαρκελώνη και ήταν 4ος σήμερα στις ΕΔ1.

 

Πίσω του ο Xavi Fores που μόλις πριν λίγες ώρες ανακοινώθηκε ότι δεν θα συνεχίσει με την Puccetti Kawasaki το 2021.

 

Τον 6ο χρόνο έκανε ο Alex Lowes και πίσω του ήταν η Ducati του Scott Redding που κέρδισε την αντίστοιχη του Michael Ruben Rinaldi, ο οποίος έπεσε στο τέλος.

 

Παρά το μηχανικό πρόβλημα με τη μοτοσυκλέτα του, ο Michael Van der Mark πήρε θέση στη δεκάδα, κάνοντας τον 9ο χρόνο μπροστά από τον Leon Haslam.

Επόμενο άρθρο »

SBK-Motul Γαλλία: ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

MotoGP: 3 κενές θέσεις κι 1 ερωτηματικό!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα