• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul Γαλλία: ΕΔ2
Έκανε την έκπληξη ο Gerloff
Νέα 02/10/2020 - 18:30

Φρέσκος από το πρώτο βάθρο της καριέρας στον προηγούμενο Γύρο των SBK, o Garrett Gerloff ήταν δυνατός και σήμερα στο Magny-Cours.

 

Πάνω στην ιδιωτική του Yamaha, ο Αμερικανός επιβεβαίωσε την πρόοδο που έχει κάνει το τελευταίο διάστημα και πήρε σήμερα την 1η θέση στα συνδυασμένα αποτελέσματα.

 

Τα δεύτερα ελεύθερα στη Γαλλική πίστα έγιναν και πάλι σε δύσκολες συνθήκες, με την πίστα όχι στεγνή, αλλά τους χρόνους να βελτιώνονται σε σχέση με τα πρώτα.

 

Πάντως ο καιρός δεν δείχνει να βελτιώνεται και οι οδηγοί θα πρέπει να είναι προσεχτικοί, όπως π.χ. ο Rea που έχει την ευκαιρία να κατακτήσει τον Τίτλο αυτό το Σ/Κ.

 

Ο Ιρλανδός είχε μια έξοδο το μεσημέρι, αλλά στο τέλος κατάφερε να πάρει τη δεύτερη θέση και ήταν μόλις 15χιλ πιο αργός από τον Αμερικανό.

 

Με δυνατό τρόπο έκλεισε την ημέρα ο Michael Ruben Rinaldi πάνω στην Ducati του, κατακτώντας την 3η θέση, ενώ ο Loris Baz σημείωσε τον 4ο καλύτερο χρόνο.

 

Ο 5ος ταχύτερος στην πίστα ήταν ο Alex Lowes, με τον Tom Sykes να κρατάει στο τέλος την 6η θέση παρά το λάθος του στα φρένα που του κόστισε μια πτώση.

 

Ένας ακόμα οδηγός που έπεσε στις δύσκολες συνθήκες ήταν ο Scott Redding, ο οποίος έκανε τελικά τον 7ο χρόνο, με τους Leon Haslam, Eugene Laverty και Michael Van der Mark να κλείνουν τη δεκάδα.

 

Απογοητευτική ήταν η εμφάνιση των Chaz Davies και Toprak Razgatlioglu (που παλεύουν για την 3η θέση στη βαθμολογία) που πήραν την 11η και 12η θέση.

 

Ακόμα πιο απογοητευτικός ήταν σήμερα ο Alvaro Bautista, ο οποίος ήταν 19ος στις ΕΔ1 και 18ος στα δεύτερα ελεύθερα.

Επόμενο άρθρο »

SBK-Motul Γαλλία: Superpole

« Προηγούμενο άρθρο

SBK-Motul Γαλλία: ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα