• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul Γαλλία: Superpole
Το 1-2 η BMW με τον Laverty να παίρνει την pole!
Νέα 03/10/2020 - 14:08

Ο Eugene Laverty κατάφερε να «διαβάσει» καλύτερα απ’ όλους τις συνθήκες στο Magny-Cours στην Superpole και να πάρει την pole position!

 

Σε μια πίστα βρεγμένη αλλά που σταδιακά στέγνωνε, ο Ιρλανδός (που όλη τη χρονιά δεν ήταν πάνω από την 10η θέση) πέτυχε στο τέλος 1:48,644.

 

Ήταν ο καλύτερος χρόνος στη σύντομη διαδικασία της Superpole και ένας χρόνος που επιτεύχθηκε όταν η πίστα ήταν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

 

Έτσι ο Laverty πήρε την πρώτη του pole στα SBK από το 2012, όταν ήταν και πάλι πρώτος αυτή τη φορά στο Γύρο της Jerez.

 

Στο γκαράζ της BMW είχαμε πολλά χαμόγελα καθώς και ο δεύτερος οδηγός της ομάδας θα είναι στον 1ο Αγώνα στην πρώτη σειρά.

 

Ο λόγος για τον Tom Sykes που πήρε τη 2η θέση για το πρώτο 1-2 της BMW στο Πρωτάθλημα των SBK!

 

Μετά την πτώση τους στις ΕΔ3, ο Jonathan Rea πήρε την 3η θέση σήμερα το μεσημέρι, κάνοντας ένα λάθος λίγο πριν ξεκινήσει το γρήγορο γύρο του.

 

Φυσικά η πρώτη σειρά είναι ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα για τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή, ειδικά από τη στιγμή που ο Scott Redding δεν κατάφερε κάτι καλύτερο από την 10η θέση.

 

Τη δεύτερη σειρά ανοίγει ο Alex Lowes, με τον εντυπωσιακό Garrett Gerloff να κάνει τις καλύτερές του κατατακτήριες στο Πρωτάθλημα, παίρνοντας την 5η θέση μπροστά από τον Michael Van der Mark.

 

Για μια ακόμη φορά η καλύτερη Ducati ήταν αυτή του Michael Ruben Rinaldi, ενώ ο Loris Baz (1ος στις ΕΔ3) δεν κατάφερε κάτι καλύτερο από την 8η θέση.

 

Τις δυο τελευταίες θέσεις στη δεκάδα πήραν οι εργοστασιακές Ducati, με τον Davies να κερδίζει για 25χιλ του δευτερολέπτου τον Scott Redding.

Επόμενο άρθρο »

SBK-Motul Γαλλία: Αγώνας 1

« Προηγούμενο άρθρο

SBK-Motul Γαλλία: ΕΔ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα