• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul Γαλλία: Αγώνας 2
Ο Redding πήρε τη νίκη, 4ος ο Rea
Νέα 04/10/2020 - 17:10

Ο φετινός Πρωταθλητής των SBK-Motul θα ανακηρυχθεί στον τελευταίο Γύρο της σεζόν στην Πορτογαλία, στις 16 με 18 Οκτωβρίου.

 

Σήμερα o Scott Redding κατάφερε να κερδίσει τον 2ο κανονικής διάρκειας Αγώνα στη Γαλλία και κράτησε ζωντανές τις ελπίδες του για Τίτλο.

 

Ο Jonathan Rea ήταν πάρα πολύ κοντά στο να στεφθεί Παγκόσμιος Πρωταθλητής στα SBK για 6η συνεχόμενη χρονιά, έχοντας κερδίσει τον 1ο Αγώνα αλλά και τον Superpole Race.

 

Ωστόσο ο Redding κατάφερε να κερδίσει τον δεύτερο Αγώνα στο Magny-Cours, καθώς οι συνθήκες στην πίστα ήταν καλές και το οδόστρωμα αρκετά στεγνό.

 

Ο Rea πήρε την εκκίνηση από την pole position, αλλά γρήγορα ο Redding κατάφερε να κερδίσει θέσεις, να ανέβει στη 2η θέση και να περάσει πρώτος στον 6ο γύρο.

 

Από εκεί και πέρα ο Βρετανός μεγάλωνε τη διαφορά του, πιέζοντας τη μοτοσυκλέτα του και πήρε τη νίκη χωρίς να απειληθεί.

 

Πιο πίσω ο Rea δεν έχασε απλά μια θέση από τον Loris Baz – που πήρε το 2ο του βάθρο μέσα στην πατρίδα του – αλλά δεν κατάφερε να αντισταθεί ούτε στον Chaz Davies!

 

Ο τελευταίος τον έφτασε και τον πέρασε στα τελευταία στάδια, με τον Ιρλανδό να είναι αρκετά προσεχτικός πάντως.

 

Έτσι με την 4η θέση του σήμερα, ο Rea είναι 59β μπροστά από τον Scott Redding και ήθελε μόλις τρεις ακόμα για να είναι Πρωταθλητής από σήμερα.

 

Όλα θα κριθούν λοιπόν στον τελευταίο Γύρο της σεζόν, στο Estoril της Πορτογαλίας.

 

Την 5η θέση στον Αγώνα πήρε ο Michael Van der Mark, ο οποίος νίκησε την Ducati του Michael Ruben Rinaldi, ενώ ο Lowes (που είχε ανέβει στο βάθρο στον 1ο Αγώνα και στον Superpole Race) αρκέστηκε στην 7η θέση.

 

Ο Garrett Gerloff κέρδισε κυριολεκτικά στο νήμα την εργοστασιακή Yamaha του Toprak Razgatlioglu, ενώ ο Sykes ξεπέρασε τα τεχνικά προβλήματα που είχε στον Superpole Race και πήρε θέση στη δεκάδα.

Επόμενο άρθρο »

Το «ευχαριστώ» της Aprilia!

« Προηγούμενο άρθρο

SBK-Motul Γαλλία: Αγώνας 1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα