• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Le Mans MotoGP: ΕΔ3
Οι δέκα πρώτοι στα 3 δέκατα! Μπροστά ο Quartararo
Νέα 19/09/2020 - 12:58

Μια διαφορετική ημέρα ξημέρωσε σήμερα το πρωί στο Le Mans, με ηλιοφάνεια – χωρίς βροχή – αλλά και πολύ χαμηλές θερμοκρασίες.

 

Σε τέτοιες συνθήκες αποφασίστηκαν οι δέκα πρώτοι που πέρασαν απευθείας στο δεύτερο σκέλος των κατατακτηρίων σήμερα το μεσημέρι.

 

Περίπου 15 λεπτά πριν το τέλος άρχισαν οι επιθέσεις στο χρονόμετρο και τότε ήταν που ο Fabio Quartararo έκανε το 1:32,319 που τον ανέβασε στην πρώτη θέση.

 

Στο τέλος οι υπόλοιποι πίεσαν, χωρίς να λείψουν τα λάθη και οι πτώσεις, με τους Jack Miller, Valentino Rossi και Joan Mir να πέφτουν στα τελευταία λεπτά.

 

Ο χαμένος από αυτούς ήταν ο Mir, ο οποίος έπεσε ενώ είχε θέση στη δεκάδα, την οποία τελικά έχασε ολοκληρώνοντας τις ΕΔ3 στην 12η θέση

 

Στο τέλος κανείς δεν κατάφερε να ξεπεράσει το χρόνο του Fabio Quartararo που έμεινε πρώτος, με τον Miguel Oliveira να κάνει το δεύτερο χρόνο.

 

Ο Πορτογάλος ανέβηκε στη δεύτερη θέση με τον τελευταίου του γύρο και ξεπέρασε για 27χιλ το εμπόδιο του Franco Morbidelli που ήταν τρίτος.

 

Τον τέταρτο καλύτερο χρόνο έκανε ο Jack Miller και κράτησε πίσω του τον Maverick Vinales, ενώ 2χιλ πιο πίσω ήταν ο Cal Crutchlow!

 

Ο 7ος Johann Zarco είχε διαφορά μόλις τρία δέκατα από την κορυφή, όπως και οι τρεις που έκλεισαν τη δεκάδα: ο Rossi (8ος), ο Pol Espargaro (9ος) και ο Andrea Dovizioso (10ος).

Επόμενο άρθρο »

Η μεγάλη ανησυχία της Suzuki!

« Προηγούμενο άρθρο

Pecco: Ήμουν άπληστος και το πλήρωσα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα