• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pecco: Ήμουν άπληστος και το πλήρωσα!
Νέα 19/09/2020 - 23:53

Ο Pecco Bagnaia έγινε ο πρώτος αναβάτης που κάνει χρόνο κάτω από το 1:31 στην πίστα του Misano σε επίσημο session, ωστόσο το ρεκόρ του ακυρώθηκε.

 

Ο λόγος ήταν ότι πάτησε στο πράσινο κομμάτι της πίστας…

 

«Οι κανονισμοί είναι κανονισμοί… ήμουν άπληστος στην τελευταία στροφή και άνοιξα πιο πολύ το γκάζι. Κρίμα… πήρα όμως το μάθημά μου».

 

Δεν φάνηκε και πολύ απογοητευμένος που έχασε την pole, αφού το πιο σημαντικό πράγμα είναι «…ο ρυθμός Αγώνα και είμαι χαρούμενος γι’ αυτό».

 

Τον ρώτησαν αν θεωρεί τον εαυτό του φαβορί για τον Αγώνα αύριο.

 

«Δεν το πιστεύω», αποκρίθηκε. «Δεν έχω κερδίσει ποτέ μου Αγώνα, αλλά νοιώθω καλά. Δυνατοί είναι ο Vinales, ο Quartararo, ο Mir και ο Valentino που βρήκε κάτι στις ΕΔ4».

 

Μέχρι πριν λίγους Αγώνες όλοι μιλούσαν για τον Fabio Quartararo και «…αυτό είναι λογικό. Κανείς δεν μιλά για τον 14ο. Αλλά τώρα τα πράγματα άλλαξαν».

 

«Ειλικρινά δεν νοιώθω ότι έχω κάτι λιγότερο από τον Quartararo. Το έχω αποδείξει στο παρελθόν και τώρα το κάνω και στη μεγάλη κατηγορία».

 

Τέλος, για τα ελαστικά είπε:

 

«Μάλλον θα έχω το σκληρό μπροστά και το μαλακό πίσω, αλλά θα πρέπει να δούμε και τις συνθήκες αύριο. Αν έχει πιο κρύο ίσως αλλάξω γνώμη. Το σημαντικό είναι να είμαι γρήγορος και σταθερός».

Επόμενο άρθρο »

Le Mans MotoGP: ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

Από το Undaunted στο Unemployed!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα