• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aleix: Παράδειγμά μας η KTM!
Νέα 15/10/2020 - 11:41

Την ώρα που ο Pol Espargaro έπαιρνε το τρίτο του φετινό βάθρο, ο αδερφός του, Aleix, ήταν περίπου 40 δευτερόλεπτα πίσω από τους πρώτους…

 

Η Aprilia δυσκολεύτηκε πάρα πολύ στις συνθήκες χαμηλής πρόσφυσης της πίστας του Le Mans και ο Aleix έλεγε μετά ότι η Aprilia πρέπει να πάρει ως παράδειγμα την KTM.

 

«Προφανώς και είμαι χαρούμενος γι’ αυτόν επειδή δουλεύει πολύ σκληρά. Ο Pol βάζει το 80% της ζωής του σ’ αυτό το project! Είμαστε ίδιοι σ’ αυτό το κομμάτι».

 

«Δυστυχώς περίμενα ότι θα μπορούσαμε να παλεύουμε μαζί του για το βάθρο. Ειδικά μετά το χειμώνα και τα δυο πολύ καλά τεστ».

 

«Πίστευα ότι ήταν εφικτό να κάνουμε ό,τι κάνει η KTM φέτος. Γι’ αυτό η ΚΤΜ πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα για εμάς και να προσπαθήσουμε να τους μιμηθούμε».

 

Η Aprilia ετοίμασε την ολοκαίνουργια μοτοσυκλέτα της λίγες ημέρες πριν τις πρώτες χειμερινές δοκιμές στην Sepang, τον Φεβρουάριο.

 

Τόσο στην Μαλαισία αργότερα, όσο και στο Qatar, η απόδοση της μοτοσυκλέτας τους γέννησε πολλές ελπίδες για κάτι καλό.

 

Ωστόσο ήδη από τα τεστ φάνηκαν κάποια προβλήματα αξιοπιστίας με τον κινητήρα, τα οποία συνέχισαν να ταλαιπωρούν το εργοστάσιο μέσα στη σεζόν.

 

Μάλιστα η Aprilia ζήτησε από την Ένωση Κατασκευαστών άδεια (και την πήρε) για να ανοίξει τους κινητήρες της και να προσπαθήσει να βρει λύσεις.

 

Από τη Jerez και μετά οι κινητήρες της Aprilia έχουν λιγότερες στροφές, ενώ το καλύτερο αποτέλεσμα της ομάδας παραμένει η 10η θέση του Aleix στο Brno.

Επόμενο άρθρο »

«Ευκαιρίες» για Dovi και Petrux

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Marc δεν επιστρέφει στην Aragon

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα