• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul Estoril: ΕΔ1
Κυριάρχησε το πρωί ο Redding!
Νέα 16/10/2020 - 15:39

Δυνατή ήταν η παρουσία του Scott Redding στις ΕΔ1 των SBK-Motul στο Estoril, στην πίστα της Πορτογαλίας που φιλοξενεί τον τελευταίο Γύρο της σεζόν.

 

Ο Βρετανός κυριάρχησε στην πίστα κάνοντας διαφορά σχεδόν μισό δευτερόλεπτο από τον δεύτερο, όντας σταθερά γρήγορος στο μεγαλύτερο διάστημα των 50 λεπτών.

 

Ο Redding φτάνει στην Πορτογαλία με μαθηματικές ελπίδες για τον Τίτλο, ωστόσο θα χρειαστεί ένα θαύμα για να καταφέρει να πάρει τον Τίτλο από τον Jonathan Rea.

 

Στους χρόνους, πίσω από την Ducati του Redding είχαμε τέσσερεις Yamaha με μπροστάρη τον (και πάλι) εντυπωσιακό Garrett  Gerloff.

 

Πιο πίσω ήταν ο Loris Baz – φρέσκος από τα δυο του βάθρα στην Γαλλία – και ακολουθούν οι εργοστασιακές R1 των Razgatlioglu και Van der Mark.

 

Σε αντίθεση με τον Redding, το ξεκίνημα του Jonathan Rea δεν ήταν το ίδιο καλό και ο Ιρλανδός έμεινε στην 6η θέση και με διαφορά στα 7 δέκατα από τον αντίπαλό του.

 

Ο Jonas Folger κάνει τη 2η του έκτακτη συμμετοχή στα SBK-Motul φέτος και πήρε την 7η θέση, με τον Γερμανό να αναμένεται να είναι κανονική συμμετοχή στο Πρωτάθλημα το 2021.

 

Τον 8ο καλύτερο χρόνο έκανε ο Alex Lowes με τους Federico Caricasulo και Chaz Davies να κλείνουν τη δεκάδα.

 

Λίγο πριν την έναρξη του τελευταίου αυτού Γύρου της χρονιάς, έγινε γνωστό ότι ο Chaz Davies δεν θα συνεχίσει με την εργοστασιακή Ducati και τη θέση του θα πάρει ο Michael Van der Mark.

 

Το ντεμπούτο του στα SBK-Motul κάνει ο Eric Granado (από την MotoE) ενώ επιστρέφει στο Πρωτάθλημα κι ένας άλλος οδηγός του ηλεκτρικού Πρωταθλήματος, ο Matteo Ferarri.

 

Η πίστα του Estoril επιστρέφει στο Ημερολόγιο Αγώνων των SBK-Motul για πρώτη φορά μετά το 1993.

Επόμενο άρθρο »

Aragon 1 Moto3: ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

Aragon 1 Moto2: ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα