• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul Estoril: ΕΔ2
Κράτησε την 1η θέση ο Redding
Νέα 16/10/2020 - 19:14

«Καθάρισε» και το μεσημέρι στο Estoril ο Scott Redding, με τον Βρετανό να παραμένει στην 1η θέση στις ΕΔ2, την ώρα που έκανε διαφορά μισού δευτερολέπτου από τον Jonathan Rea!

 

Ο Βρετανός της Ducati κάνει αυτό που μπορεί, αν και ξέρει ότι ο αντίπαλός του χρειάζεται μόλις 3 βαθμούς, από τους διαθέσιμους 62, για να στεφθεί Πρωταθλητής.

 

Ο Redding έκανε τον καλό του χρόνο στο τέλος των ΕΔ2 και κράτησε για 89χιλ πίσω του τον Toprak Razgatlioglu.

 

Δυνατό ξεκίνημα στα πρώτα λεπτά των ΕΔ2 είχε ο Loris Baz, ο οποίος σ’ αυτό το διάστημα κατάφερε να κάνει χρόνο καλύτερο από αυτόν του Redding στα πρώτα ελεύθερα.

 

Στα τελευταία λεπτά υποχώρησε στην 3η θέση, κρατώντας πίσω του τον Jonathan Rea ο οποίος ελέγχει απόλυτα την υπόθεση «Τίτλος» και για το 2020.

 

Την 5η θέση πήρε ο Alex Lowes, μπροστά από τον Garrett Gerloff και τον Chaz Davies, που προετοιμάζεται για την τελευταία του παρουσία στο Πρωτάθλημα με τα χρώματα της Ducati.

 

Και πάλι πολύ δυνατός ήταν ο Jonas Folger, ο οποίος ανέβηκε στην 8η θέση νικώντας τον εργοστασιακό οδηγό της Yamaha, Michael Van der Mark.

 

Τη δεκάδα των πρώτων έκλεισε ο Leon Haslam, μπροστά από τον Alvaro Bautista που είχε και το μεσημέρι μια πτώση που του κόστισε αρκετά.

Επόμενο άρθρο »

Ανήσυχος ο Dovizioso

« Προηγούμενο άρθρο

Aragon Moto2: ΕΔ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα