• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul Estoril: Superpole
Σφοδρές πτώσεις για Rea-Redding, η pole στον Razgatlioglu!
Νέα 17/10/2020 - 15:59

Απίστευτα πράγματα έγιναν στην Superpole των SBK-Motul στην πίστα του Estoril στην Πορτογαλία, με τους δυο διεκδικητές του Τίτλου να έχουν σφοδρότατες πτώσεις!

 

Πρώτος έπεσε ο Scott Redding στην έξοδο της 6η στροφής της πίστας με ένα άσχημο highside από το οποίο – ευτυχώς – δεν αποκόμισε κάποιον τραυματισμό.

 

Ο Βρετανός ήταν το μεγάλο φαβορί για την pole σήμερα, μιας και είχε την πρώτη θέση σε κάθε μία από τις τρεις ελεύθερες δοκιμές της κατηγορίας.

 

Λίγα δευτερόλεπτα πιο μετά, ήταν η σειρά του Joanathan Rea να κάνει το λάθος στην 4η στροφή, με τον Ιρλανδό να εγκαταλείπει τη μοτοσυκλέτα του λίγο πριν αυτή πέσει με δύναμη στα προστατευτικά!

 

Έτσι ο Redding θα ξεκινήσει από την τελευταία θέση καθώς δεν πρόλαβε να γράψει χρονομετρημένο γύρο, ενώ ο Rea (που είχε προλάβει) θα είναι 15ος στον Αγώνα.

 

Μετά από αυτές τις εξελίξεις, άνοιξε ο δρόμος για τον Toprak Razgatlioglu που πήρε την πρώτη του pole position στα SBK, γράφοντας 1:36,154!

 

Η διαφορά του από τους υπόλοιπους ήταν τεράστια, με τον δεύτερο Leon Haslam – που έκανε την έκπληξη σήμερα – να είναι εφτά δέκατα πίσω του!

 

Μαζί τους στην πρώτη σειρά και ο Garrett Gerloff που συνεχίζει να είναι δυνατός το τελευταίο διάστημα.

 

Καλές κατατακτήριες έκανε (κάτι που δεν συνηθίζει τώρα τελευταία) ο Chaz Davies και πήρε την 4η θέση, κερδίζοντας τον οδηγό που θα τον αντικαταστήσει στην Ducati του χρόνου, τον Michael Ruben Rinaldi.

 

Ο Van der Mark (6ος) ήταν μόλις μερικά χιλιοστά μακριά από τη δεύτερη θέση, ενώ πίσω του πήρε θέση ο Alex Lowes.

 

Τη δεκάδα έκλεισαν οι Alvaro Bautista, Xavi Fores και Tom Sykes.

Επόμενο άρθρο »

Aragon 1 Moto3: ΚΑΤ

« Προηγούμενο άρθρο

Aragon 1 Moto2: ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα