• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aragon 1 Moto3: ΚΑΤ
Την 4η pole της καριέρας του πήρε ο Fernandez!
Νέα 17/10/2020 - 16:50

Συναρπαστικές ήταν οι κατατακτήριες δοκιμές της μικρής κατηγορίας, που έγιναν σε ιδανικές θερμοκρασίες με 18ο C στον αέρα και 25ο C.

 

Περίπου στα μισά της διαδικασίας ο Raul Fernandez κατάφερε να κάνει έναν εξαιρετικό χρόνο στο 1:57,681 και ήταν ο πρώτος που έσπασε το φράγμα του 1:58!

 

Σ’ εκείνο το σημείο η διαφορά του από τους υπόλοιπους ήταν χαοτική, μιας και ο δεύτερος πιο γρήγορος αναβάτης πίσω του ήταν 9 δέκατα πιο αργός!

 

Ο χρόνος του φαινόταν ότι πολύ δύσκολα θα καταρριπτόταν, ωστόσο στο τέλος ένας οδηγός βρέθηκε πολύ κοντά στο να το κάνει.

 

Αυτός ήταν ο Celestino Vietti, ο οποίος με τον τελευταίο του γύρο έκανε 1:75,740 και πλησίασε στα 59χιλ τον Ισπανό, χωρίς να καταφέρει να του πάρει την pole.

 

Από εκεί και πέρα οι διαφορές των υπόλοιπων ήταν πολύ μεγάλες και είναι χαρακτηριστικό ότι ο τρίτος Albert Arenas ήταν μισό δευτερόλεπτο πιο αργός από τον Fernandez!

 

Τη δεύτερη σειρά ανοίγει ο Alonso Lopez που συνεργάστηκε ωραία με τον Romano Fenati που επίσης μπήκε στη δεύτερη σειρά. Ανάμεσά τους ήταν ο Tatsuki Suzuki.

 

Ο Carlos Tatay σημείωσε τον 7ο καλύτερο χρόνο, με τον Ai Ogura και τον Gabri Rodrigo να είναι μαζί του στην τρίτη σειρά της εκκίνησης.

 

Τη δεκάδα έκλεισε ο McPhee που πέρασε από τις ΚΑΤ1 μαζί με τους Carlos Tatay, Ayumu Sasaki και Gabri Rodrigo.

Επόμενο άρθρο »

Aragon MotoGP ΚΑΤ: ο Quartararo @ Pole Position

« Προηγούμενο άρθρο

SBK-Motul Estoril: Superpole

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα