• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aragon MotoGP ΚΑΤ: ο Quartararo @ Pole Position
Η 4η φετινή του πρωτιά σε Κατατακτήριες
Νέα 17/10/2020 - 17:21

Ο τρομερός Fabio Quartararo πήρε την 4η pole position σε 10 αγώνες φέτος, την 10η σε 29 Αγώνες της μεγάλης κατηγορίας, ένα φοβερό ποσοστό, παρά το ότι οδήγησε με πόνους στο αριστερό του ισχίο, μετά τη σφοδρή πτώση που είχε σήμερα το πρωί στις ΕΔ3. 

Ο Γάλλος με την Yamaha M1 έκανε ένα πολύ γρήγορο γύρο, ακριβώς στον ίδιο χρόνο που έδωσε την pole στον Marc Marquez πέρυσι σε πολύ καλύτερες συνθήκες πίστας. 

Μόλις 0.046 του δευτερολέπτου πίσω του βρέθηκε ο Maverick Vinales με ίδια μοτοσυκλέτα, ο οδηγός με τον οπ[οίο συναγωνίζονται στη βαθμολογία του BMW M Award που δίνει έπαθλο στο τέλος της χρονιάς ένα αυτοκίνητο Μ2 της γερμανικής μάρκας. Στη σχετική βαθμολογία ο Γάλλος προηγείται με 194 βαθμούς, έναντι 178 του Ισπανού. Ο Jack Miller είναι 3ος με 128 βαθμούς, αφού σήμερα πήρε την 5η θέση, έχοντας μόνο ένα μαλακό λάστιχο στη διάθεσή του για να διεκδικήσει την πρωτιά. 

Στην πρώτη σειρά της εκκίνησης, μαζί με τις δύο Μ1 θα ξεκινήσει και η Honda του Carl Crutchlow που είχε να δει μια τόσο καλή θέση από τις ΗΠΑ και τον Απρίλιο του 2019! Στην 4η θέση βρέθηκε ο Francky Morbidelli που λόγω ενός μικρού λάθος στην τελευταία στροφή, δεν κατάφερε να κάνει 3 τις Μ1 στην πρώτη σειρά.

Τη δεύτερη σειρά κλείνει στην 6η θέση ο Joan Mir με την Suzuki του, μια καλή θέση για τον Ισπανό που του επιτρέπει να βλέπει αισιόδοξα τον αυριανό αγώνα.

Nakagami, Petrucci & Aleix Espargaro στην 3η σειρά, ενώ τη 12αδα κλείνουν οι Rins,Alex Marquez & Pol Espargaro.

O Andrea Dovizioso θα ξεκινήσει μόλις από την 13η θέση και την 5η σειρά, αφού απέτυχε να είναι στις δύο πρώτες θέσεις των ΚΑΤ1!

 

Στα συνοδευτικά αρχεία δείτε τα αποτελέσματα αναλυτικά:

 

 

 

 

 

Επόμενο άρθρο »

O Jonathan Rea για 6η φορά Πρωταθλητής WSBK

« Προηγούμενο άρθρο

Aragon 1 Moto3: ΚΑΤ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα