• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Jonathan Rea για 6η φορά Πρωταθλητής WSBK
Νέα 17/10/2020 - 18:59

Ο οδηγός από την Βόρειο Ιρλανδία πήρε σήμερα τον 6ο συνεχόμενο Τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή στο MOTUL FIM Superbike World Championship, μετά από μια εξαιρετική απόδοση στον 1ο Αγώνα που έγινε σήμερα στο Εστορίλ της Πορτογαλίας. 

Ο 33χρονος οδηγός ξαναγράφει τα βιβλία της ιστορίας των WSBK, αφού κάτι τέτοιο δεν ξανάγινε ποτέ. 13 χρόνια αφότου πήγε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbike, έχει κερδίσει περισσότερους Τίτλους και Αγώνες από τον καθένα οδηγό που πέρασε από το θεσμό. Γεννήθηκε στην Ballymena της Βόρειας Ιρλανδίας και ξεπέρασε κάθε όριο που βρήκε μπροστά του. 

Παρά το ότι η σεζόν του 2020 ήταν μια από τις δυσκολότερες των τελευταίων χρόνων με πολλούς αντιπαλους ικανούς για νίκη και με πολλούς κατασκευαστές σε υψηλό επίπεδο, ο Rea έδειξε τη σταθερότητα που χρειάζεται για να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί για τον Τίτλο. 

Δεν τον φόβισαν οι νέοι αντίπαλοι, ούτε η νέα γενιά οδηγών που μπήκε δυναμικά και τελικά πήρε το ρεκόρ των 6 Πρωταθλημάτων και ήδη έφτασε τις 99 νίκες που μπορεί αύριο να τις κάνει 100! 

Έτσι αναδεικνύεται στον καλύτερο οδηγό της ιστορίας των WorldSBK. Συγχαρητήρια Jonathan Rea!

 

Επόμενο άρθρο »

Aragon 1 Moto2: ΚΑΤ

« Προηγούμενο άρθρο

Aragon MotoGP ΚΑΤ: ο Quartararo @ Pole Position

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα