• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aragon 1 Moto2: ΚΑΤ
Έσπασαν τα χρονόμετρα! Η pole στον Lowes!
Νέα 17/10/2020 - 20:12

Φοβερούς χρόνους είδαμε στις κατατακτήριες της μεσαίας κατηγορίας του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, στην πίστα της Aragon.

 

Ούτε ένας, ούτε δυο, αλλά έξι αναβάτες κατάφεραν να κάνουν καλύτερο χρόνο από το ρεκόρ πίστας που είχε σημειώσει στις ΕΔ3 ο Fabio Di Giannantonio!

 

Ο καλύτερος όλων ήταν ο Sam Lowes που γίνεται συνεχώς φανερό πόσο πολύ του αρέσει η συγκεκριμένη πίστα.

 

Ο Βρετανός εκεί ήταν που πήρε την pole position το 2016 και εκεί θα ξεκινήσει Αγώνα της Moto2 από την pole για πρώτη φορά φέτος.

 

Θα το έκανε και στο Misano 1, αλλά τότε είχε δεχτεί τιμωρία από το προηγούμενο Grand Prix της Αυστρίας.

 

Δεν παύει όμως να είναι η δεύτερη φορά φέτος που ο Lowes παίρνει την 1η θέση σε κατατακτήριες δοκιμές της κατηγορίας, σταματώντας το χρονόμετρο στο 1:51,651!

 

Ένας καταπληκτικός χρόνος που ήταν μισό δευτερόλεπτο κάτω από το χρόνο του Di Giannantonio στις ΕΔ3!

 

Ο Diggia διεκδίκησε την pole αλλά τελικά την έχασε για δυο δέκατα, μένοντας στην τρίτη θέση και επιστρέφοντας στην 1η σειρά της εκκίνησης για πρώτη φορά από το Misano πέρυσι.

 

Μπροστά του ήταν ο Marco Bezzecchi, ο οποίος με το 1:51,799 που είχε κάνει νωρίτερα φάνταζε ότι θα κατάφερνε να πάρει την pole position.

 

Τελικά δεν τα κατάφερε αφού τον ξεπέρασε στο τέλος ο Lowes, ο οποίος πέρα από γρήγορος στον ένα γύρο έχει δείξει και εντυπωσιακό ρυθμό Αγώνα.

 

Από εκεί και πέρα πολύ καλός ήταν ο Jake Dixon που έχασε την πρώτη σειρά για ένα δέκατο, ενώ εξίσου καλός ήταν και ο Marcos Ramirez. Μαζί τους στη 2η σειρά θα είναι και ο Jorge Navarro.

 

Ο Luca Marini βλέπει δυο από τους αντιπάλους του στις μάχες για τον Τίτλο, τον Bezzecchi και τον Lowes να ξεκινούν από αρκετά μπροστά του.

 

Ο Ιταλός πήρε την 7η θέση σήμερα το απόγευμα και ήταν μπροστά μόνο από τον Enea Bastianini, τον άλλο διεκδικητή του Τίτλου, που έμεινε στην 12η θέση.

Επόμενο άρθρο »

Περιμένει «μεγάλες μάχες» ο Mir!

« Προηγούμενο άρθρο

O Jonathan Rea για 6η φορά Πρωταθλητής WSBK

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα