• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Περιμένει «μεγάλες μάχες» ο Mir!
Fabio: Vinales και Mir πιο δυνατοί από εμένα!
Νέα 17/10/2020 - 23:00

Το μεγάλο μειονέκτημα φέτος της Suzuki είναι οι κατατακτήριες δοκιμές, κάτι για το οποίο έχουν μιλήσει πολλές φορές οι οδηγοί της ομάδας.

 

Στην Aragon 1 όμως, ο Joan Mir κατάφερε να πάρει θέση στη δεύτερη σειρά της εκκίνησης. Ένα αποτέλεσμα που γεννά ελπίδες για έναν καλό Αγώνα αύριο.

 

Άλλωστε τις άλλες δυο φορές που κατάφερε να ξεκινήσει από τις δυο πρώτες σειρές της εκκίνησης, στην Αυστρία, ο Mir πήρε τη 2η θέση στον πρώτο Αγώνα και την 4η στο δεύτερο.

 

Στο δεύτερο ο οποίος είχε επανεκκίνηση και στο πρώτο σκέλος του ο Joan Mir είχε φύγει μπροστά και θα μπορούσε να πάρει τη νίκη.

 

Επομένως τον ρώτησαν αν αυτή η 6η θέση που πήρε σήμερα του δίνει το δικαίωμα να σκέφτεται ακόμα και τη νίκη στον αυριανό Αγώνα.

 

«Είναι καλή ευκαιρία. Στις ΕΔ4 είχα καλό ρυθμό και με πολύ φθαρμένα ελαστικά. Δεν ξέρω τι θα γίνει αύριο όμως. Οι Yamaha είναι πολύ δυνατές».

 

«Θα γίνουν μεγάλες μάχες αύριο».

 

Ο ρυθμός του Mir στις ΕΔ4 συγκρίνεται μόνο με αυτόν των Fabio Quartararo και Maverick Vinales που ήταν πολύ δυνατοί.

 

Μάλιστα ο δεύτερος στις κατατακτήριες Vinales έλεγε σήμερα ότι βρήκε κάτι καλό για τα τελευταία στάδια του Αγώνα.

 

«Πέρυσι είχα μεγάλες δυσκολίες στους τελευταίους γύρους εδώ. Τώρα φαίνεται ότι βρήκαμε κάτι για τους 10 τελευταίους γύρους. Βρήκαμε κάτι στα ηλεκτρονικά».

 

«Αύριο θα προσπαθήσω να είμαι ήρεμος, να μην κάνω λάθη και να επιτεθώ από την πρώτη στροφή. Είμαι αισιόδοξος», έλεγε ο Vinales.

 

Ο Fabio Quartararo είναι 10β μπροστά από τον Joan Mir στη βαθμολογία και άλλους 9β μπροστά από τον Vinales, με τον Γάλλο να θεωρεί ότι αυτοί οι δυο είναι πιο δυνατοί απ’ αυτόν.

 

«Ο Joan έχει τρομερό ρυθμό και πρέπει ν’ ανησυχούμε», παραδεχόταν σήμερα. «Πολύ γρήγορος είναι και ο Maverick. Ήξερα ότι αυτή η πίστα δεν θα ήταν και η καλύτερή μου».

 

«Σίγουρα όμως θα δώσω το 100%. Θα δυσκολευτώ πολύ βέβαια στο δεύτερο μισό του Αγώνα. Αν εγώ κι ο Vinales είμαστε γρήγοροι στην αρχή, δεν θα του κλείνω τις πόρτες».

 

«Είναι περισσότερο σημαντικό να καταφέρουμε να κάνουμε διαφορά από τους υπόλοιπους που θα είναι πίσω μας».

Επόμενο άρθρο »

Dovi: Δεν ήταν έξυπνο αυτό…

« Προηγούμενο άρθρο

Aragon 1 Moto2: ΚΑΤ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα