• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovi: Δεν ήταν έξυπνο αυτό…
Petrux: Λυπάμαι πολύ, αλλά αγωνίζομαι για εμένα!
Νέα 17/10/2020 - 23:30

Στα τελευταία στάδια των ΚΑΤ1 ο Danilo Petrucci ήταν πίσω από τον Andrea Dovizioso και οι δυο τους έκαναν το 1-2 με τον Petrux στην πρώτη θέση.

 

Λίγο πιο μετά όμως ήρθε μια άλλη Ducati, αυτή του Jack Miller, να πάρει τη 2η θέση από τον Dovi, ο οποίος επέστρεψε στο γκαράζ του έξω φρενών.

 

«Ξεκίνησα τις κατατακτήριες με καλή αίσθηση και στόχος μας ήταν να περάσουμε και να πάρουμε θέση σε μια από τις δυο πρώτες σειρές», έλεγε ο Dovi μετά.

 

«Είμαι απογοητευμένος γιατί ο Danilo δεν ήταν σωστός. Δεν είχε την ταχύτητα να περάσει στις ΚΑΤ2 και με ακολούθησε τρεις φορές για να βγάλει το χρόνο».

 

«Νομίζω ότι βάσει της σχέσης που έχουμε και επειδή είμαι η μόνη Ducati που παλεύει για τον Τίτλο, αυτό που έκανε δεν ήταν έξυπνο».

 

«Χωρίς εμένα δεν θα ήταν τόσο γρήγορος».

 

Ο Petrux έλεγε μετά τον Αγώνα πως λυπάται πολύ που ο φίλος του δεν κατάφερε να περάσει στις ΚΑΤ2.

 

«Σίγουρα δυσκολευόμαστε εδώ και χρησιμοποίησα όλα τα διαθέσιμα όπλα μου», έλεγε ο Petrucci. «Στο παρελθόν δεν έχω ακολουθήσει άλλον οδηγό».

 

«Δεν υπήρχαν εντολές από την ομάδα. Λυπάμαι πολύ που ο Andrea δεν πέρασε στις ΚΑΤ2. Αγωνίζομαι όμως για εμένα και παλεύω να ανακάμψω από ένα άσχημο πρώτο μισό της σεζόν».

 

«Γι’ αυτό χρησιμοποιώ κάθε ευκαιρία που μου δίνεται».

Επόμενο άρθρο »

SBK-Motul Estoril: Αγώνας 1

« Προηγούμενο άρθρο

Περιμένει «μεγάλες μάχες» ο Mir!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα