• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Crutchlow: Η αναβάθμιση στις αναρτήσεις;
Δεν είναι το «μαγικό» που θα κάνει την Honda να κερδίζει
Νέα 18/10/2020 - 00:04

Ο Cal Crutchlow οδήγησε τη μοτοσυκλέτα του στην τρίτη θέση των κατατακτηρίων δοκιμών σήμερα, παίρνοντας θέση στην πρώτη σειρά της εκκίνησης.

 

Την προηγούμενη φορά που ο Cal ήταν στην πρώτη σειρά, ήταν πέρυσι – στην αρχή της χρονιάς – όταν ο Βρετανός ήταν και πάλι 3ος στο GP του Τέξας.

 

Οι οδηγοί της Honda είχαν στη διάθεσή τους ένα αναβαθμισμένο αμορτισέρ της Öhlins, αν και ο Crutchlow δεν είναι σίγουρος ότι ήταν αυτό που έκανε τη διαφορά.

 

Πάντως με αυτό ο Takaaki Nakagami ήταν 7ος σήμερα και ο Alex Marquez πήρε το καλύτερό του αποτέλεσμα σε κατατακτήριες της κατηγορίας (11ος).

 

«Είναι θετικό για κάποιους και όχι τόσο για άλλους. Έχει και τα αρνητικά του. Δεν είμαι ακόμα σίγουρος αν θα συνεχίσω ή όχι να το έχω».

 

«Φαίνεται ότι όταν το ελαστικό είναι καινούργιο μας δίνει ένα πλεονέκτημα. Ωστόσο για την ώρα είμαστε στη φάση της ανάλυσης των δεδομένων».

 

«Πρέπει να κάτσουμε κάτω και να το συζητήσουμε. Δεν κάνει τη συγκλονιστική διαφορά πάντως. Δεν είναι το μαγικό που θα κάνει τη διαφορά στο αν θα κερδίσεις ή όχι».

 

Η φετινή σεζόν με τους τραυματισμούς είναι πολύ δύσκολη για τον Βρετανό.

 

Πρώτα χτύπησε στον αριστερό του καρπό στην Jerez και στη συνέχεια, αφού πίεζε το δεξί του χέρι έπαθε arm-pump σ’ αυτό και χειρουργήθηκε μετά την Αυστρία.

 

Ωστόσο υπήρξαν επιπλοκές μετά το χειρουργείο και ο Cal έμεινε εκτός στους δυο Αγώνες του Misano. Επέστρεψε στο Montmelo όπου ήταν 10ος και ήταν 6ος προτού πέσει στο Le Mans.

 

Ο Crutchlow παραδέχτηκε ότι δεν είναι ακόμα 100% έτοιμος και έδωσε τα εύσημα στην ομάδα του για τη δουλειά τους.

 

«Πρώτα απ’ όλα είναι ωραίο που μετά από πολύ καιρό είμαι και πάλι εδώ. Η ομάδα έκανε φοβερή δουλειά μετά το Le Mans. Ακόμα το χέρι μου δεν είναι 100% καλά».

 

«Στο Le Mans ένοιωθα καλύτερα. Όπως κι εδώ νοιώθω καλά. Κρίμα όμως γιατί στον Αγώνα της Γαλλίας θα μπορούσαμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

Επόμενο άρθρο »

Aragon 1 MotoGP: Ζέσταμα

« Προηγούμενο άρθρο

Dovi: Δεν ήταν έξυπνο αυτό…

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα